Ново 20! Николета се изгаври с Нико Тупарев!

2

Николета Лозанова одра кожата на Нико Тупарев и скалпа му и ги опъна като трофей на кръста си.

Оказа се, че големите новини за влизането й в Къщата са се оказали пълен блъф. Слух, който тя разпространява сама, за да си вдига рейтинга!

Наистина разговори с продуцента имало, но те зациклили още като поставяла условията си. А условията били повече от тази на Парис Хилтън и Памела Андерсън, взети заедно. Капризната плеймейтка поискала половин милион лева хонорар! Сума, немислима за родния шоубизнес. Тя излязла с аргумента, че е много по-известна от някакви си милионерки и спасителки на плажа и има много повече фенове от тях в България! Освен това нямало да седи само три дни, а цели две седмици.

Личният й коафьор и гримьор трябвало да бъдат на разположение от сутрин до вечер, като продукцията им плаща хонорара, който също бил космически. Там трябвало да се намира и стилистката й и да я съветва какво да облече.

Николета в никакъв случай не искала да опитва храната, сготвена в Къщата и се налагало да й бъде носена специална от един от най-скъпите ресторанти в София. Освен това не искала да спи с другите, защото били под нивото й. Специален шофьор трябвало да я докарва за мисиите и вечер да я води да спи или у дома, или в луксозен хотел. Режисьорите пък трябвало да заснемат сцени, че уж непрекъснато присъства в Къщата. Тя щяла да изкарва там само в понеделник и сряда, когато са номинациите и елиминациите.

Имало и условия да й водят всеки ден дъщеря й, понеже не можела без нея, да не излъчват никакви излагащи имиджа й сцени и скандали и даже предварително да одобрява това, което ще се показва по телевизията.

Извън всичко  трябвало да има клауза в договора, че после ще й осигурят после работа в Нова телевизия.

На   Тупарев му писнало още по средата на преговорите и се отказал от присъствието на претенциозната муравелка. Тя обаче непрекъснато подгрявала феновете си с обещания, че ще влезе в Къщата и така си вдигала поувяхналия авторитет и имидж.

От Нова пък нямали нищо против лъжите й, тъй като така тя вдигала и рейтинга на предаването.

В момента Николета е в немилост и непрекъснато пуска голи снимки, за да задържи вниманието на оредяващите си фенове.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Защо не пробва в порно? Там ще успее, но се съмнявам, след като толкова мъже минаха през нея и никой не се задържа, значи не става….

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *