Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Нови загадки излизат наяве шест месеца след смъртта на хубавата Валя

Ако статията ви хареса, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

ВаляМайката на Валя от Бургас, която изчезна точно преди шест месеца поиска подновяване на разследването за смъртта й.

Причината е, че жената силно се съмнява, че дъщеря й се е самоубила и непрекънато се натъква на факти, които подкрепят версията й.

Единият е, че единственият запис на камера е, че Валя излиза, а не влиза в Морската градина.  Тя върви в посока на войнишкия паметник, която е абсолютно противоположна с тази, на която се намира мостът, от който уж е скочила. Според майката момичето е имало среща с друг мъж и отдавна е поддържало паралелна връзка с него. Съмненията са и в разследващите полицаи.

Оказва се, че разпечатката от телефонните разговори на момичето е празна. За три месеца от изчезването си, тя няма нито едно входящо или изходящо повикване. Кой е изтрил данните, пита почернената жена, като твърди, че самата тя се е обаждала на детето си, то също на нея, но дори и това го няма отбелязано. Освен това тя е говорила с приятелки, обаждала се е по служба, няма как едно младо момиче да не ползва телефона си. Смятам, че някой високопоставен служител в бургаската полиция е задирял дъщеря ми и тя тайно се е срещала с него. Смятам, че в самата полиция се прикриват много неща. Мисля, че дъщеря ми или е убита, защото се е влюбила в другия мъж, а той е женен, или е била изведена насила от страната.

Викаха ни да я разпознаем, но тялото  беше в такова състояние, че можеше да е на всеки, вайка се майката.

Тя каза и че Валя три пъти след така наречената си смърт е влизала във Фейсбук и от профила й има обелязана активност.  Кой й влиза в плофила? Кой е изтрил всичките й разговори, пита жената.

Преди два месеца от мъка се самоуби и бащата на Валя, а приятелят й полицай бързо я забрави и започна да пуска снимки с друга девойка.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *