Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Нова фолкинтрига в Брадъра! Вкараха Зарко при Десислава, ще сдобряват скараните влюбени

ЗаркоСценариите на Големия брат започват бавно и полека да се изтъркват. Като в древногръцка драма, винаги трябва да има някаква любовна история, която да поддържа вниманието на зрителите.

След като два месеца занимаваха публиката с трепетите и страданията на Гъмов и Преслава, сега е време да поеме щафетата колежката й Десислава. Така де, не е влязла вътре само да пее и да готви. Трябва й нещо по-тока.

От доста време Деси имаше любов с ММА-боеца Светлозар, но в началото на лятото двамата се разделиха. По-точно той я изостави, защото искал дете, а тя не била готова да му роди, защото гледала собственото си. Поне такава беше една от версиите.

Оттогава певицата потъна в скръб, а в Къщата не минаваше ден, без да надува главите на съквартирантите с нейния Зарко. А те освен със съчувствие, с нищо друго не можеха да й помогнат.

За да се получи необходимата интрига и сеир, снощи в Брадъра неочаквано влезе самият Зарко. Деси ахна от изненада и едва не получи сърдечен пристъп. Тя първо онемя с филийка в ръка, а после се метна в обятията му. ММА-боецът тръгна да се запознава с всички, но Евгени Минчев го сряза жестоко. Не сте ми известен, не зная кой сте. Светлозар се смути и измънка, че много хора го знаят кой е. Е, да, но аз не знам, нацупи се лордът.

Така влизането на Зарко започна със скандал, но продуцентите залагат на поредната любовна история. А зрителите вече се питат за колко ли пари спортистът ще се навие да каже, че още обича Десислава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *