Нинова към Радев: Защо нападате отрочето си ПП, което създадохте, за да убиете БСП

3

Вицепремиерът, министър на икономиката и индустрията и лидер на БСП Корнелия Нинова с реакция на думите на президента Румен Радев по темата за износа на оръжие от страната ни. Ето какво каза Радев: „Излизат редица разкрития за това къде отива българското оръжие. Недоумявам как министърът на икономиката ще обясни на българите и на левите хора, които винаги са били срещу войните, че българското оръжие подхранва този конфликт“, заяви по-рано в сряда Радев.

Отговорът на Нинова на стената й във фейсбук:

„Ще трябва да обясните на левите хора защо така яростно нападате собственото си отроче -„Продължаваме промяната“, което създадохте, за да убиете БСП. И най-вече да обясните метаморфозата си от вдигнатия юмрук срещу Борисов преди година до абсолютния ви синхрон днес”, написа Нинова в личния си профил във Facebook.

„Г-н Радев, искате аз да обясня на левите хора какво става с българското оръжие, но ще трябва вие да обясните на тези, които два пъти ви издигат и избират за президент какви договори за износ на оръжие е подписало вашето служебно правителство. Защото и сега, разрешения за износ се издават въз основа на подписаните тогава договори. И много добре знаете, че дестинациите и тогава, и сега са същите – над 50 държави и нито една не е Украйна”, написа още тя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. курилке ама и на теб същия въпрос, кому дядова търсиш в тая коалиция дето раздава оръжие за Украйна, кинтите са сладко нещо а идеалите те са за простолюдието дето те избира,бсп -то пълни джобето,айде възмущавай се още хитрушо невинна

  2. Вече видяхме що за стока са Радев и Петков. С гафовете си те ще докарат отново Борисов на власт.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *