Нинова към Борисов: 4 години плащаш на хора от БСП, за да ме Махнат. Днес си го Призна!

3

Лидерът на БСП Корнелия Нинова отговори остро на Бойко Борисов след днешното простосърдечно признание на премиерът в оставка, че е назначавал на постове в държавната администрация много роднини на популярни социалисти. Премиерът в оставка даде извънреден брифинг в неделя сутринта, на който в умопомръчение призна, че е „помагал“ и ходатайствал на хора от БСП, както и на членове на „новите“ партии, като изброи няколко десетки имена.

„Да, господин Борисов, чувам викове за оставката ми пред „Позитано 20“ от хора, на които плащате не от 4, а от 12 години, за да ми вземат главата и да разбият БСП отвътре. Отдавна зная, че го правите. Правехте го в отчаянието си, че само нас – левицата, не можахте да купите. Интересно е, че днес докато изброявахте имената на хората, които сте корумпирали, пропуснахте най-големите си любимци в БСП, които в продължение на години захранвате с обществени поръчки, покупко- продажба на имоти, на горива. ВЕЦ-ове, назначения…

Като сте казали А, кажете Б и продължете нататък.

Едно знам със сигурност – и до Я да стигнете, мен ме няма във Вашата азбука. А вие, щом сте стигнали дотам, да дискредитирате пионките си, значи вече сте политически труп“, заяви Корнелия Нинова. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Браво Нинова. Който ни мрази- под нас да лази. Който ни обича- след нас да тича.

  2. ГЕРБ са партия от наемници като Сачева, Митов и др. такива. Би могла БСП официално да им предостави и наемниците в БСП за да паднат окончателно маските!

  3. Тепърва ще гледаме завъртане на слънчогледите, ние сме царе на подлагането, не от вчера. Соломон Паси се уригна вонящо. Да го назначи Шибаняка за премиер и всичко ще тръгне по мед и масло.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *