НИКОЛЕТА ЛЪЖЕ, че са я Глобили за НЕМОРАЛНО ПОВЕДЕНИЕ В ДУБАЙ! Виж Тук:

Шокираща новина стресна българите, а някои от тях, след като я прочетоха, не можаха да заспят.

Николета Лозанова и нейните силиконови прелести едва не били арестувани в Дубай.

Причината? Плеймейтката отишла да събира тен в Обединените емирства и се настанила не в някое бунгало, а в скъпарския хотел „Бурж Халифа”. Там цените на нощувката са от 500 до 3000 евро за по-луксозните апартаменти, а Николета естествено се настанила в супер-лукс.

След като се позамила от пътуването, плеймейтката решила да се опъне под жежкото слънце, за да почернее още повече, доколкото това е възможно. Така тя се отправила към централния басейн към хотела. Но още щом се опънала на шезлонга си сладострастно, тя била наобиколена от охранителите от хотела.

Причината била, че родната бръмчалка навлякла доста неуместен  и неприличен бански, който е несъвместим с нормите на шериата. Изрязаните бикини не оставяли нищо на въображението, а силиконът й буквално се изливал от чашките на оскъдния й сутиен.

След като я огледали от глава до пети, местните баровци щракнали с пръсти на охраната и гардовете веднага пристигнали. Те на минутата накарали нашенката да си вдигне полуголото дупе от шезлонга, да се прибере в стаята си и да си облече нещо прилично, което е в тон с местните закони. А ако нямала под ръка нормален бански, охранителите й препоръчали да си купи такъв от магазина на хотела.

Унизителната случка вбесила Николета до крайност. Самата тя разказала на приятелките си, които я придружавали в Дубай, че бабаитите я глобили с 150 дирхама и я заплашили, че ако пак се появи в подобен вид, по закон я чака една седмица затвор.

Плеймейтката разказала още, че се чувства адски обидена и щяла да си помисли дали пак да посети този хотел. Банският ми беше съвсем приличен, а и никъде нямаше табела, че бикините са забранени, изжалила се тя на своите приятелки. И от яд отишла в пустинята да се снима надупена.

Мнозина обаче се съмняват, че случката е достоверна. Лозанова често прескача до Дубай и не може да не знае правилата там. Ако се е съблякла наистина по изрязан бански, то със сигурност е целяла да стане скандал, с който отново да блесне в очите на простичките си фенове от България или направо да ги излъже с цел пиар, че яки пазванти я заплашват със затвор.

Щом Ники желае да се чекне по символични бикини и да й се вее свободно силикона, да беше си останала на Малдивите, или да бе избрала друга дестинация, разсъждават трезвомислещи.

„Пак си прави реклама“, свиват рамене безразличните и коментират, че цинизмът и наглостта на Николета нямат спирка, щом падна дотам, че за да влезе в центъра на вниманието пусна слуха, че е по Коледа е била на Малдивите с Ники Михайлов, докато в същото време вратарят играеше важен мач в Турция.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *