Николета и Валери се захапаха и във Фейсбук

Николета голВалери Божинов не издържа на медийната атака и обяви в профила си във Фейсбук, че наистина се разделя с Николета.

Той помоли журналистите да не го питат за причините, защото няма да ги каже и държи на дискретността. Това били семейни отношения и никой не бивало да се меси в толкова лични неща. За мен са ценни децата ми и никога няма да ти изоставя, имам прекрасни деца, допълни футболистът, с което  даде да се разбере, че ще плаща щедра издръжка на Никол.

От своя страна Николета веднага му отговори и обяви, че раздялата я прави по-силна и по-мъдра. Аз разчитам на себе си, вярвам на себе си и не ме интересува мнението на другите! Имам си професия, имам талант и възможности, които ще реализирам.

При един развод на известна двойка като нашата, едни бързат да злорадстват, други съжаляват клетата женичка. Не обичам да ме съжаляват, аз съм силна жена и смело момиче. Продължавам напред. Този брак и тази раздяла бяха ценен житейски урок за мен, допълни тя.

И двамата мълчат за причините, но навсякъде вървят слухове, че Николета е окичила мъжа си с няколко чифта рога и той станал за посмешище на цяла България. Освен това тя унищожи с капризите си и кариерата му на футболист.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *