Николета би отбой, не била спала с Гришо

Николета джуки “Слагам абсолютен край на този безсмислен спаринг! – казва внезапно Николета по повод скандала с Григор Димитров.//

До вчера тя тръбеше навсякъде, че е вкарала в леглото си тенисиста и са прекарали страстна нощ в Лондон със заявката това да се превърне в бъдеща сериозна връзка. Днес обаче твърди съвсем друго – не съм го виждала, не съм го чувала, нашата връзка беше спекулация, измислена от медиите.

Скандалът се случи обаче, защото Гришо се засегна дълбоко, че са го принизили до връзка еднодневка и то с една от най-одумваните и скандални дами сред софийските бръмчалки.  Това беше и причината мениджърите на Димитров да поискат да заведат дело срещу водещата на „Папараци“. Те имали неопровержими доказателства,  че самата тя тиражира слуховете.

За да се предпази от огромния скандал и съдебна процедура, Лозанова явно се посъветва още снощи с адвокат и даде изявление в страницата си във Фейсбук.

Внезапно тя отрече, че е имала вземане-даване с Григор, заяви, че слага край на този спаринг, не искала да участва в скандали,  съчинени от медиите. Нямам нужда от такъв пиар, бийте си сервиси, обаче без мое участие. И нямам желание да бъда превръщана в удобна причина за нечии спортни неуспехи, не пропуска тя да ухапе Гришо за последните му мачове, след което внезапно му желае успех на корта.

От щаба на тенисиста обаче не са оттеглили обвиненията си към сплетничеството на плеймейтката и разпространиха писмо, че ще я съдят за  уронване на престижа му и изнасяне на „позорящи обстоятелства“ .

Оттам имали достатъчно доказателства кой е авторът на слуха, който доведе до куп неприятности и раздели Маша и Гришо.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *