Николай Банев избяга от Евгения и си намери любовница

БаневиОлигархът Николай Банев е напуснал властната си съпруга Евгения.

Докато тя тичаше по предизборни срещи и се опитваше да влезе в политиката, на Банев му писнало да е сам и започнал любовна афера със секретарката си Зорница Илиева.  Нещата се задълбочили дотолкова,  че един от най-големите богаташи в България започнал да се прибира все по-рядко у дома и на практика живеел с новата си любов. Той обяснил пред приятели, че  е изстинал към съпругата си,  която пък набързо му роди три деца, за да го върже завинаги.

Ирониията в целия случай е, че Евгения също работеше преди време като  секретарка при него и той изневеряваше с нея на предишната му съпруга. Сега нещата се обръщат и Банева е в ролята на изоставената, а поредната секретарка я замества в леглото.

С Николай Банев съдбата я срещнала дели два пъти- през 1992 г. в  известна дискотека. Тогава тя била  студентка, той я преследвал  настоятелно и натрапчиво, но тя не му отговаряла с взаимност, понеже й се струвал брадат, голям и женен. Истинската им връзка започва осем години  по-късно. Тогава той все още е брадат и женен, но съпругата му е болна.

Беше труден период не заради  любовния  тригълник, а защото Дочка  беше неизлечимо болна и знаеше за нас, което й причиняваше допълнителни страдания. Не сме се срещали двете с нея. Имала съм много угризения, но такъв е животът понякога,  коментира  Банева. Тя обаче осиновява  Ники – сина  на Банев от брака му с Дочка и е твърдо уверена, че това е нейното изкупление.

Оказва се обаче, че има още да плаща и новото изкупление е красивата Зорница, която може да я превърне в разведена жена.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/QF1E2v2qySQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *