Не сме били Роби? Ето ви Баташкото доказателство за „Мирното ни Съжителство с Турците“! – Виж Коментара, който Взриви Фейсбук

2
Батак
Доказателства за мирното присъствие в Батак!

България настръхна!

Перущица излезе на протест.

Социалните мрежи кипят от поредния идиотизъм и гъзоподаване и удобно навеждане.

На кой му дойде на ум да изпаднем под доброволно политическо и нагаждаческо робство?

Причината за гнева на народа този път е сериозна. Отнеха мУ най-ценното – историята му. „Умници“ от просветното министерство смениха турското иго, наречено по-късно „османско присъствие“ с още по-безобидия израз – „съвместно съжителство на два народа“. Опитаха се да махнат и „История славянобългарская“ от учебниците, понеже била отдалечена във времето и нямало да се разбере от съвременните ученици. Опитаха се да отрежат и Ботев и да го сведат до две стихотворения. А целта е навсякъде, където има намек за онези пет века, в които сме били роби, съзнателно да се изтрият от учебниците и новото поколение бавно да забрави за тях.

Без извинения, господа, но това е национално предателство! Как така мирно и тихо сме си съжителствали 500 години с турците и през това време те мирно са изнасилвали девойките ни, нанизвали са синджири с роби, набучвали са главите на бунтовниците на колове, изклали са сума ти хора в Батак, отвличали са малки момчета да ги правят еничари, масово са потурчвали населението в Родопите (и до днес там живеят българо-мохамедани).

Голям мир е било,  голямо съжителство!

Ако не сме били под робство, защо сме вдигали въстания, попитаха потомци на революционери?

Защо Вазов е написал „Под игото“, а не „Под съжителството“?

Защо опълченците се биха до смърт на Шипка?

Защо има песен „Даваш ли даваш, балканджи Йово, хубава Яна на турска вяра“? А „Три синджира роби?“

Народ без история – не е народ!

Кому е нужно да замазваме миналото си?

Пак ли кривозарзбани евроатлантически ценности?

Ами аман!

ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/LfmXv44ZaY8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Идете в БАТАШКАТА ЧЕРКВА и вижте каква е била силата на майките за да утолят жаждата на чедата си са изкопали с голи ръце кладенец.7000 българи -деца , жени , мъже изклани в Батак -тази кръв още не се е пропила в земята -срам за продажниците и изменниците да говорят за съжителство и комшийство ,предатели.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *