Нечувана агресия! 16 годишен изби зъбите на възрастен авиоинженер! Направил забележка на приятелката му

пребит бургазлия
Ето как изглежда жертвата след побоя

16-годишният Митко Ч. от Бургас  преби зверски възрастен мъж.

Това се случило в  автобус №15. В него пътували около 20 души и Митко с приятелката си Христина, която е на 17 години и отдавна се била отказала от ходенето на училище.

64-годишният инж. Чанко Стайков, който  седял срещу двойката направил забележка на Христина, че е качила калните си ботуши на седалката до него и  я попитал дали ще й е приятно, ако тя после седне на кална седалка. Призивите му за прилично поведение и правила за ползване на градския транспорт, тутакси вбесили 16-годишния ученик. За да покаже на любимата си колко е мъжествен и як, той се хвърлил върху авиоинженера и забил юмрук в лицето му, след което продължил да го налага със зверска сила и злоба.

От ударите на мъжа били счупени очилата, избити четири зъба и цялото му лице станало в хематоми. След което Митко хванал гаджето си за ръка и слязъл демонстративно от автобуса, оставяйки мъжа да се гърчи на пода.

По-ужасното в цялата кошмарна случка било, че докато битият възрастek авиоинженер, Стайков стенел и закривал лицето си, даже викал за помощ, никой от близо двадесетината пътници плюс шофьора изобщо не реагирал. А след като ги разпитали полицаите, до един твърдели, че не видели, инцидента. Същото казала и кондукторката, която в това време продавала билетчета и боят станал буквално пред очите й.

Окървавеният мъж бил откаран с линейка в болницата да зашият раните му.

Съжалявам момчето, което ме би, каза днес по телевизията обезобразеният мъж.  Съжалявам и „слепотата“ и „глухотата“ на българите. Мен можеха да ме убият, без никой да „види“ нищо, макар че всичко се разигра пред погледите на пътниците.

Но има нещо по-ужасяващо, от това, че един възрастен мъж е пребит от 16-годишен фукльо с напомпани мускули. И това е наистина безразличието и апатията, обхванали българина. Както и безумния страх от всички и всичко. Няма как в един автобус при това от малките, да бият някого и пътниците да не видят. Няма как кондукторката, която уж бди за реда, изобщо да не забележи ударите, падналия в кръв човек и самодоволно тръгващия си бияч.

Няма как шофьорът, който колкото и да си гледа пътя, да не види какво се случва или да не чуе. Шумът от борбата и стоновете на инженера са се носели из целя рейс. Но всеки е зяпал на друга страна и се е правел, че го няма.

Вярно е, че 16-годишният Митко бил здрав и як, пълен с анаболи. Ако толкова са се страхували от него, защо поне не са помогнали на човека, който е лежал на земята, облян в кръв? Той няма как да е паднал от небето. Бил си е вътре в автобуса и преди боя и след него.

Българите от ден на ден стават все по-апатични и безразлични. В автобуса е имало и мъже, но никой не е спрял разбеснелия се тийнейджър. Дъщерята на Стайков изплака: „Вчера набиха баща ми, утре ще пребият някой друг, а свидетелите просто ще го прескочат и ще твърдят, че нищо не са видели“!

Що за нация сме, когато непрекъснато си заравяме главата в пясъка?

Защо обвиняваме обществото за окаяното си положение, като ние сме това общество? Родителите на Митко, роднините, приятелите, съседите, познатите, всички, които са виждали агресията му и са мълчали.

А утре? Като удари някой тях?

Или ги убие?

Прекалено е изтъркано, но е вярно. :“Не сме народ, а мърша!“

https://youtu.be/Z6TRD1WmMBA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

4 коментара

  1. Връщане на казармата и ТВУ-тата. Яка глоба на родителите. Пишлемето да мете в центъра на Бургас една година. Всеки ден с китка зад ухото!

  2. Майка ти и мангал мръсен ако го набарам ще му изкарам анаболите през мръсния цигански задник. Не го биле видели той хоро трябва да играе за да го видят. Това сме българите и за това сме на този хал…. утрепки

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *