Невероятен скандал в кабинета! Борисов уволнява министри!? Вижте защо!

3

Ще има ли уволнения и рокади в кабинета през есента?

Това се питат българите, които чинно четат и гледат всеки ден новини. И виждат едно и също. На всяка гореща точка се появява на бял кон /мерцедес, хеликоптер, та даже и пеша само Бойко Борисов/ Еколози скачат в Балчик, а там се появява не ресорният министър, а самият Борисов. И обвинява Тройната коалиция за „Натура“. Ами като беше толкова недодялан законът, защо не го премахнахте? Имахте цели  9 години!

Става луд скандал в „Полимери“ и вместо министърът на икономиката, там пак е Борисов. Днес дава интервюта,  заканва се, раздава правосъдие, размахва пръст и обвинява, че гражданите били неинформирани. Как так са неинформирани? Та нали всеки ден медиите се скъсват да ги информират?

Става кошмарен пожар в село Изворище на километри от Бургас. Пътят е затворен, съседните квартали са застрашени.

Тогава Борисов изпраща хеликоптера СИ, за да гаси пожара. Да, правилно четете. В заглавията на придворната преса се гърми. „Бойко прати хеликоптера си да гаси пожара“, „Хеликоптерът на Бойко продължава да гаси!“.

Ама чакайте бе, хора! Хеликоптерът не е на Бойко и направо ни е чудно как, ако вас не ви е срам от слагачеството, поне неговите пиари не се ли срамуват, че цялото имущество на държавата се оказва на Борисов? И ако той не нареди нещо да се случи, в България нищо не се случва. Пък ако случайно нещо стане, той пръв ще отиде да го оправи.

Култът към личността репички да пасе!

Иначе хеликоптерът се позавъртя, позира за снимки, нищо не угаси и внезапно бе пратен пак от Борисов да гаси пожар в Македония. А в Бургас обявиха временно бедствено положение и огънят горя още два дни.

Защо са ни тогава министри, защо са ни служби по бедствията, когато Борисов върши цялата работа?

Пожари гаси, протести потушава, сделки оправя, ако може ще спре и горещата вълна, но засега се въздържа.

Тези подвизи и Тодор Живков не ги вършеше.

Само нашия Батман.

Но остава въпросът защо му е правителство, министри и цял министерски съвет? Защо се хаби народна пара да се издържа такъв голям административан апарат, когато Бойко може и върши всичко?

Политолози плахо казаха, че се очакват промени в кабинета наесен.

Дали пък няма да се закрие целия кабинет и да се запуши дупката в бюджета?

Ха дано, ама надали…

Все пак при гафове Бай Суджук трябва да има с кого да се оправдава!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. anarhiata v balgaria ia sazdava mafiota predatel borisov i posle se poiavaba kato spasitel tezi nomera gi igrae 9 godini veche gi znaem dokoga oste ste go tarpim vsenarodna revolucia 9 septemvri

  2. От все сърце ви пожелавам на власт да дойдат социалистите,да видим тогава какви ще ги говорите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *