Мъж-Мечта Влезе във ВИП Брадър! Вижте Кой е Той:

Христо Мел ГибсънХристо Живков влезе в Къщата на „ВИП Брадър“ на мястото на позорно изгонения Явор Бахаров.

Той е почти неизвестен у нас, но пък затова много известен и разпознаваем в чужбина български актьор. Снимал е филми с Мел Гибсън и още цяла плеяда холивудски знаменитости. Един от най-известните му филми е „Страстите Христови“, а в творческата му биография има още доста хитови заглавия. И понеже не играе в родното кино, той е пълна загадка за масовия български зрител.
„Цели 15 години се криех от българските камери, почти не се говори и пише за мен,  но сега влизам в Къщата, което значи, че медиите ще ме разровят до девето коляно. Обаче като ще е гарга, нека да е рошава“, заяви актьорът преди да прекрачи прага.

За съквартирантите обаче Христо Живков се оказа, че не е толкова неизвестен. Оказа се, че от доста години актьорът се познава с Ути, Лара, Деси и Надя, а с Торнев са били на фаза „кимване“.

„В такова чудо като „Вип Брадър“ не съм играл още, усмихна се Христо, надявам се, че той няма да успее да ме промени. Изолацията ще я приема, настроил съм се… но ще видим какво ще стане, не съм сигурен още“, сподели топ актьорът.

Новата звезда предизвика вълнение у скучаещата дамска част на Къщата и даже току що номинираните за изгонване  девойки и не чак девойки се оживиха и изтичаха да освежат червилото си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *