Мъжът на Кали луднал от палавите й деца, мирише на раздяла

Кали скандал ВладиФолк певицата Кали се слави с голямата си уста и откровенията, които ръси, без да се замисли. Без значение дали става дума за колеги, или за собственото й семейство.
Този път Кали описа атмосферата, в която живее и се оказа, че тя е пълна лудница. Единият ми син се тресе от пуберски проблеми. Повишава тон, дразни се от всичко, кара се с братята си, виси постоянно на скайпа или телефона. Труден е Жорко, но още по-трудно става, когато Марк го помоли за нещо. Той просто не го забелязва. Мрак е на 6 години и иска да е голям като батко си и едновременно си играе с бебето. Опитва се да му е добро братче, но бебето пък си има свой свят и се сили да завладее целия. В момента казва да и не, тропа с крачета, вика и се опитва да надвика останалите. Те ту го гушкат, ту го оставят някъде сам с бебешките му проблеми и той писва с цяло гърло. Взима играчките на Марк, той се цупи, иска си ги и накрая тримата започват да се карат. Цялата къща ехти, направо на моменти ми иде да си запуша ушите.
Тази искрени оплаквания на Кали са от децата и от тях отсъства любимият й Влади, който е татко на бебето, но е принуден да живее в атмосфера, близка до лудницата. Говорейки така за децата си, певицата обижда без да се усети мъжа до себе си, който е принуден да отглежда отрочетата й и да търпи стоически крясъци и писъци почти денонощно.
Наскоро тръгнаха слухове, че и Влади не е издържал певицата, която е маниачка на тема ред и строяване и командори всички около себе си и едновременно го върти на малкия си пръст и той се превръща в една от рожбите й. Всъщност Влади не е избягал, но все по-често отсъства по туроператорските си обекти и така се задържа по-малко в домашната лудница.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *