Мръсната Истина: ДОСТ, ДПС и ЕРДОГАН ИЗБИРАТ ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ! Виж Тук:

4

cecka_mestanСъздаването на втората турска партия ДОСТ и регистрацията й, въпреки че е етническа партия, най-после намери своето логично обяснение.

Лютви Местан  бе изгонен с шутове от Ахмед Доган с мотивите, че е национален предател и иска да поднесе България върху златна тепсия, като трофей на Турция. Уплашен, Местан се укри в турското посолство, а после изпълзя на светло и направи партия, на чието учредяване пристигнаха представители на Анкара, близки до Ердоган. А на самото учредяване пък бъкаше от имами и отявлени ислямисти.

Още тогава се завъртя хипотезата, че узаконяването на антиконституционната ДОСТ не се случва без благословията на Бойко Борисов. Но едва днес стана ясно, че договорката е била на много по-високо ниво, а залогът – много по-голям. След чупката в кръста, която българския Бай Х*й направи пред турския президент, благодарностите на Ердоган не закъсняха: Местан излезе по телевизията и обяви, че партията му ДОСТ безрезервно подкрепя кандидата за президент на ГЕРБ Цецка Цачева!!!

„Цецка Цачева е единственият кандидат, носител на евроатлантическите ценности и ДОСТ  ще подкрепи кандидатурата й за президентските избори“, заяви вдъхновено и раболепно Местан.

Оказва се, че нито един друг кандидат не покрива така високите изисквания на ДОСТ, така, както Майката.

mestan_erdogan

Освен това в постъпката на Местан имало и кавалерски и жертвоготовни подбуди:

„Цецка Цачева няма шансове да спечели изборите, ако остане само в тесните граници на ГЕРБ. Да я подкрепим си е наше, непоискано от ГЕРБ решение, наш жест на дълбока отговорност към бъдещето на България“, поясни лидерът на ДОСТ и допълни, че има опасност и реален риск левият кандидат да спечели предстоящия вот и да ни върне в мътните времена, разбирай – да скъса дослука с Турция.

Борисов Ердоган

В отговор на Местан, Борисов побърза най-координирано, но и леко срамежливо да отвърне от Брюксел: Не сме искали подкрепата на Местан, но няма да я отхвърлим!

Има си  хас!

Как щяло, Борисов, ефенди!

Как ще я отхвърлите, като драпахте със зъби и нокти за тая подкрепа?

Как ще отблъснете ръката, която сами създадохте?

Как ще откажете такъв щедър жест на Ердоган?

Само че внимавайте!

Сега ДПС подкрепят битата карта – Орешарски.

Но на втори тур, едва ли ще застанат рамо до рамо с ДОСТ.

А те са повече, по-силни са… и като нищо измислените евроатлантически ценности на Цецка ще полетят към кошчето… на историята.

Жалко е само, че сме стигнали дотам, две турски партии да решават кой ще е президентът на България! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Затова мутрагеньо ходи да прави свирки на Ердоган. Той между другото за нищо друго не става.

  2. Къде изчезна статията “Тъжно Разкритие: Румен Радев е кандидатът на Вашингтон “ ??????
    Кой се страхува от написаното ???????

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *