Москва дава 50 милиона долара награда за името на терориста, свалил пътническия самолет

самолет катастрофаРуската Федерална служба за безопасност поиска съдействие от руски граждани и  международната общественост и служби за съдействие.

В обръщението се казва, че се търсят сведения  за  терориста или  групата терористи,  които са сложили  бомбата, която предизвика жестоката  катастрофа на руския самолет над Синай. В нея загинаха всички  пътници и екипажът.

Русия е обявила  и парична награда за всички получени сведения, които могат да  помогнат да бъдат заловени или унищожени организаторите на терористичния акт, довел до толкова много невинни жертви.

Наградата е от 50 милиона долара!

По-рано днес бе разпространено официално съобщение от шефа на руската Федерална служба за безопасност Александър Бортников.

Той заяви, че  експертизата вече недвусмислено  е доказала, че самолетът е взривен. Намерени са  останки от взривно вещество по отломките е част от багажа  на пътниците. Самолетът е  свален след взрив на устройство с часовников механизъм, което е качено на борда, докато се е подготвял полетът.

От възстановките е изчислено, че на борда е качена бомба, която е избухнала във въздуха, разрушила е опашката на самолета и тя първа е паднала, а след това и целия самолет.

Владимир Путин заяви, че катастрофата е едно най-кървавите престъпления новата история на Русия и обеща да бъдат открити и наказани всички виновници, без значение кои са и къде се намират.

https://youtu.be/AHndfMqS7cI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *