Молдова би шута на ЕС! ВЛИЗА В ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ! Ще чака ли България РАЗКАПАНИЯ ЕС съвсем да Рухне? Виж Тук:

Първата страна, която новоизбрания президент на република Молдова, Игор Додон посети, бе Русия. Това е многозначителен факт, който показа как новият президент на Молдова защитава националните интереси на своята държава.

Също като нас, Молдова може да съществува като самостоятелна държава, само ако си осигури сътрудничество и съюз с някоя мощна супер сила, на която да разчита.

В началото на 21 век молдовците, също като България, се ориентираха към Европейския съюз като към организация, с чиято помощ могат да възстановят икономиката си и да осигурят просперитет на своите граждани. Те сключиха споразумение за асоцииране с ЕС и също като нас започнаха да изпълняват указанията на брюкселската бюрокрация, като крайната цел бе пълноправно членство в Евросъюза.

Само че се случи нещо неочаквано за молдовците: Вместо да се подобрят икономическите показатели на страната и хората да почувстват по джобовете си, че се приближават към „заветната цел“, стана точно обратното.

Само за 10-тина години икономиката на Молдова, също като нашата, напълно рухна и изчезна, страната бе разпокъсана, гражданите изпаднаха в тотална бедност, а държавата стана длъжник на своите „спонсори“ от ЕС.

Така се стигна до избора на новия президент Игор Додон, който обеща възстановяване на икономическите и политически връзки с Руската федерация.

Игор Додон обеща и изпълни обещанието си. Затова първата страна, която той посети в качеството си на държавен глава бе Русия. И първия президент, с който той се срещна бе руският президент Владимир Путин.

Нещо повече: На разговорите в Москва, чиято тема бе разширяване и укрепване на икономическите и политически връзки между двете държави, новоизбраният молдовски президент направи две много важни съобщения.

Едното бе, че Молдова ще се откаже от членството си в Европейския съюз и ще анулира споразумението за асоциация в ЕС. Не за друго, а защото това споразумение води страната към разруха.

А другото бе заявлението на техния президент, че Молдова иска да се присъедини към Евразийския съюз като наблюдател. Защото  без тази  първа стъпка, никоя държава не може да бъде приета в Евразийския съюз.

 

И нищо лошо, и нищо страшно не се е случило и няма да се случи в Молдова след това изявление на техния президент. Напротив! Оттук нататък държавността им ще се укрепва, икономиката им ще заяква и хората ще заживеят по-добре.

За да направят извода, че Евросъюза унищожава държавата им, на молдовците им трябваха само десетина години. А при нас как е?! Вече 27 години Брюксел се гаври с държавата ни и унищожава народа ни, а нашите политици само повтарят като зомбирани, че трябва да продължаваме да сме лоялни членове на ЕС и НАТО, защото такъв бил „цивилизационният избор на народа ни“. И лъжат най-безочливо! Кога и кой проведе референдум за да попита българите искат ли или не България да се присъедини към тези евроатлантически институции?!

При това положение не можем да направим никакъв друг логичен извод, освен, че всичките ни политици са купени. И са кукли на конци.

Единствената ни надежда сега е в президента Румен Радев. Той, като човек, необвързан с политически партии, който няма зависимости от наши и чужди икономически и политически конгломерати и като човек, който обича България, трябва да действа решително и смело. И, разбира се,  против установеното статукво. Това очакват от него българите.

На Радев се пада тежката задача да разсече гордиевия възел, с който нашата страна е привързана към потъващия Титаник на Евросъюза. За да не се удавим ние първи. Защото знаем, че големите държави в ЕС ще се спасят някак. Но това ще стане за сметка на малки страни като нашата, които ще понесат най-тежкия удар при срива на ЕС.

А няма никакво съмнение, че изградената върху гнила основа европейска организация ще се разпадне. Доналд Тръмп го каза ясно: „ЕС е мафиотска структура, която облагодетелства само една държава – Германия. Такава разбойническа организация не може да съществува дълго време“.

Въпросът е какво още чакаме ние? Може би чакаме някой от Брюксел да дойде да ни нарита и да ни каже „Хайде, махайте се, че няма какво повече да ограбим от вас!“

За да може, обаче ген. Радев да разсече този мафиотски евро-възел, с който сме вързани, трябва да му помогнем и ние. Да застанем зад него като изпълнител на народната воля. Така както руснаците застанаха зад Владимир Путин, когато Запада обяви антируските санкции.

Тогава рейтингът на Владимир Владимирович скочи до небесата. Руският народ бе до него. И това му даде сили да продължи напред.

И ние можем да продължим напред. Без ЕС и без НАТО. Достатъчно е само да протегнем ръка за помощ към нашите руски православни и славянски братя. Те няма да ни оставят в беда.

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

4 коментара

  1. -ТАМ СА РУСКИТЕ ЕВРЕИ , А ТУК – ЕВРопЕЙСКИТЕ И АМЕРИКАНСКИТЕ , СПАСЕНИЕ НЯМА …ОТ ТЯХ , НА ТОЯ ЕТАП ! СПАСИЛИ СА СЕ …ИСЛАНДЦИТЕ , ЗА СВЕДЕНИЕ , НО ЕВРЕЙСКАТА…МАТРИЦА НИ ИЗОЛИРА ОТ ИНФОРМАЦИЯ -ЦЕНЗУРА ДЕМЕК !!

  2. Какво общо имат евреите към тази статия? Ние българите бързо трябва да вземем мерки, като молдовците или с България е свършено!

  3. Искаш да кажеш ционистите – масони КАБАЛ създателите на матрицата на която трябва да счупим оковите …

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *