Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Млъкни! Ще говорим в съда! – изсъска Венета на Евгени

Венета съди МинчевИстински цирк се разигра в ефира на ВИП Брадър, когато домсъветът обсъждаше участниците по време на елиминациите.

Евгени Минчев прекъсна Венета Райкова, за да изрече поредната умна мисъл, когато тя ледено му каза – не ме прекъсвай и не ми говори! С теб ще говоря само в съда. Коментиращите се сепнаха и я погледнаха изненадано, а Ники Кънчев мазно попита – станало ли е нещо между вас? Станало е и съм подала жалба за обида и на делото е даден ход. След като прочетох интервюто на господина, в което той ме клевети, няма друг начин да се реабилитирам, освен чрез съда. И искам от него обезщетение, защото той не спря да говори небивалици за хората.

Паркетният лъв видимо се смути, защото не знаеше за делото и новината му дойде изненадващо в ефир като звучен шамар. Той млъкна и в останалото време беше доста пестелив  откъм коментари и изглеждаше сериозно притеснен.

Явно става дума за едно от интервютата, които той даде за столичен вестник и в което описа отношенията си с Райкова. Той заяви, че лично нея изгонил от негово светско парти, на което тя се навряла без покана и на всичккото отгоре започнала да взима интервю от един от участниците в конкурса Мистър България. И да го пита имат ли интимни отношения. Хванал я и я изхвърлих чак вън на тротоара, като даже я сритах. Тя няма право да безпокои гостите ми, каза тогава Минчев.

Той обясни още, че Венета била перде и после пак идвала на неговите балове и пак без покана. Били скарани, но тя се обърнала към него за помощ да я отърве от фирма, която й била взела парите за апартамент, но той скоро нямало да бъде построен. Интервюто изобилства от епитети и не е ясно кой точно е обидил Райкова. Снощи тя изглеждаше като буреносен облак, а искът й за обезщетение и за 50 хиляди лева.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Млъкни! Ще говорим в съда! – изсъска Венета на Евгени

  1. Кико Отговор

    05.11.2014 в 10:03

    Едното говно съди другото. Ненапразно тази година бродхерът вони на селски клозет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *