Мишо Шамара се крие от Бойко Борисов в САЩ

Мишо бесеннРапърът  Мишо Шамара си удари камшика и отлетя за Щатите.

В момента той  гостува със семейството си на техни приятели в Чикаго,  обаче  възнамерява да емигрира от страната.  Шамара не вижда никаква перспектива, която да го накара да остане тук и да чака някакво светло бъдеще.

У нас няма никаква алтернатива в управлението, всичко, което ще се случи след изборите на 5 октомври, няма да е хубаво, ще сложат на власт пак Бойко Борисов , а аз не желая да ме управлява той. Ще настъпи пак диктатура, ще бъдат гонени автори за песните им, ще бъдат разпитвани в полицията и над изкуството ще падне мрак. Ще бъдем като в концлагер, начерта мрачната перспектива певецът.

 Аз не бягам от България, по-скоро България избяга от мен. Не мога да живея в такава страна. Това, че няма да съм в страната си,  не значи, че ще спра да се боря с несправедливостите, диктаторите  и ляводемократичните хора със странни ценности.“. Според него той бил привърженик на евролявото, но не  подкрепял Путин, а у нас няма партия, която да припознае като своя.

Напомняме, че Шамара беше аполитичен, докато не бе разпитван от полицията и обвинен за песен, в която се пееше за герба и ГЕРБ. Тогава той изригна, писа се репресиран и дълго време подкрепяше контрапротестите пред НДК в защита на Орешарски и против Бойко Борисов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *