Митко Пайнера на Война с Галена! Кълне се, че ще я Унищожи!

Галена пиянаСлед бойкота на наградите на Планета и жестокия скандал и подигравки от страна на Галена, която дори не отиде да си вземе статуетките, фирмата ще отвърне на удара.

Според приближени до Митко Димитров, той страшно се ядосал на капризите и излагациите, които му сервира Галена и се заканил, че щом тя не уважава мястото, на което си изкарва хляба, той също няма да я уважава и лансира повече.

Наистина, след скандала жената на Гальо Вафлата имаше едно единствено участие, след което замина на турне в Канада. Фирмата обаче засега не приемала заявки за други нейни участия, твърдейки, че певицата е заета. Димитров решил да я накаже като я лиши от изяви пред публиката й, както и от тлъстите пачки, които взима. И да я накара да осъзнае, че не може да го резили пред всички и да разказва наляво и надясно, че наградите били нагласени, а церемонията – „селска“ и под всякаква критика.

Галена също е набрала на шефа си и сериозно обмисля да го напусне. Тя вече работи по резервен план и той е  да отиде в компанията  „Хит Микс Мюзик“ на Оцко, където вече направи дует с Крум. Галена не само смятала да се премести, но и да вземе със себе си Емилия, Джена и Райна, макар последната да е свела участията си до минимум.

Даже преговаряла с Глория и Ивана също да напуснат Пайнера.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/VE2sme045MA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *