Мис Крокодил ражда близнаци!

0

АнтонияАнтония Петрова е готова да забрави за стегнатото си тяло и суетата и да премине на следващия етап  от живота си. Догодина тя ще навърши 31 години и се готви да стане майка.

Всъщност идеята отсдавна е на милионера и той давал зор на любимата си най-после да го дари с наследници.

Досега  блондинката говореше, че й е рано за деца или пък че е на такъв етап  в живота си, че изобщо не мисли за такива. Отскоро Петрова обаче започнала все по-сериозно да се замисля върху бъдещото си майчинство, особено след като всичките й съученички и близки приятелки вече се радвали на собствени  рожби.

Антония също искала да изпита този трепет и решила, че вече няма закога да  отлага. Най-ентусиазиран от желанието й да роди обаче хрисимият й мъж, който също искал да дундурка пеленаче.

Запознати обаче разказват, че за да забременее, Антония не трябва да разчита само на Александър, но и на  медицината. Блондинката нямала някакъв особен здравословен проблем, но не можела да зачене по естествен път от съпруга си, въпреки че напоследък правели серизони опити. Именно затова зачеването трябвало да се случи в клиника. Това обаче често означавало близнаци, но двойката няма нищо против такъв вариант.

Ин витро процедурата щяла да се извърши догодина в София, въпреки желанието  на Бередин това да стане в Русия и там да протече цялата бременност на любимата му. Тя обаче настоявала да има сигурен човек до себе си, на когото може да се довери и да се облегне и затова  искала да е  близо до майка си, затова решила да ражда в България.

Накрая  Александър се примирил, само и само да се сдобие с наследници  и не спирал да  обсипва бъдещата майка с диаманти и скъпи подаръци, с които още повече да й докаже чувствата си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *