Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Миро пял в казармата „Ох, яж бананите“, за да му дадат отпуск

Миро зл орфейПевецът Миро карал  казармата заедно  с актьора Димитър Рачков.  Двамата служили на родината в Грудово, сега Средец.

Миро се разнежи и издаде, че тогава Рачков имал  доста повече коса, макар и остриган, бил много по-слаб и по-чаровен и привличал жените, като с магнит. Около него кръжаха жени, като пеперудки на цвят. Направо всички му завиждахме, а даже не беше станал популярен.
Лепяха му се непрекъснато.

След командирите и войниците  разбрали, че Миро е спечелил „Златния Орфей”, войниците в казармата били въодушевени и  го накарали да научи песента „Ох, яж бананите”. И да им я пее.. „Сега не бих  изпял тази порнография за нищо на света, но тогава не беше така. Не бих направил много неща за пари, обаче когато е войник и  когато става дума  за отпуска, е готов да пее  всичко, даже и за ядене на банани”, сподели през смях певецът. Но не обясни за какво става дума в текста на песента.

Миро се разнежи от спомените и каза, че на „Златния Орфей” Емил Димитров станал, отишъл при него , поздравил го и му признал, че дал своя глас за песента му и очарователно топлия му глас. Същото направила и Йорданка Христова. Той сподели, че никога няма да забрави как двете легенди го подкрепили, защото това за него значело много.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *