Мира Добрева не знаела защо мъжът й Жоро Торнев е във ВИП Брадър, Но Ние Знаем! Виж Тук:

Мира Добрева съпругМира Добрева коментира с половин уста влизането на съпруга си Жоро Торнев във „ВИП Брадър”.

„Когато му хрумна тази идея, бях много против в началото. Не исках да се излага и да ни разнасят из цяла България.  Сега обаче ми е много хубаво да го гледам, защото виждам, че се държи достойно и мъжки. Знам, че прави някои неща вътре в къщата специално заради мен и много се радвам.

Ако го номинират, непременно ще отида в студиото да го защитавам. Макар че не ми е ясна каква е истинската причината да влезе там“, сподели Добрева.

Е, как каква? В предаването се влиза за две неща – за пари и слава! Славата Жоро си я има. Остават парите!

Говори се, че семейството я е окъсало финансово и особено главата му.

Жоро и Мира имат мечти, които не могли да изпълнят заради липса на средства: Да ходят по екскурзии, да се глезят в тузарски курорти… и най-вече да си осиновят дете. Мира много искала  да си вземат отроче, но финансовата страна на проблема й пречела да се реши на тази благородна, но и отговорна стъпка.

Любопитно е как обикновени хора осиновяват деца, за да запълнят живота си и не мислят за пари, а в същото време на режисьор и добре платена водеща им е финансов проблем да си вземат някое сираче. Те няма да гледат принц, а обикновено дете и през първите 2-3 години могат да ползват кошче, количка и дрехи втора употреба от свои познати.

Явно мечтата за бебе не е толкова силна, а хонорарът ще бъде оползотворен на някоя екзотична почивка и за закърпване част от дупките в семейния им бюджет.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *