Мика Стоичкова се Омъжи на двора пред къщата си! Виж Тук:

Мика Стоичкова сватбаГолямата дъщеря на Христо Стоичков – Михаела, няма да роди детето си в безбрачие и  официално вече е семейна дама.

Тя  сключи съвсем скромен и бърз брак със своя годеник Айкут на изключително скромна церемония в Маями. На тържеството, което трябвало да се организира набързо, били  само кумовете и няколко от най-близките им приятели. То не се състоя на мечтаната от Мика церемония на брега на морето, а на моравата пред къщата, в която живеят.

Щастливата госпожа Рамадан веднага се похвали за прекрасното събитие и не пропусна да публикува снимки в социалната мрежа.

„Благодаря  на всички, които сте мислено с нас в най-специалния ни ден“, написано възторжено Мика под  фотосите и зачака овации и поздравления.

Фенове и приятели обаче са силно озадачени от лежерния формат на сватбата и претупаното тържество. Младоженците имат вид, сякаш са излезли от хола, след небрежна и домашна почивка.

Доста бременната Мика е нахлузила  черна рокля на бели точки с неопределена дължина, която не може да се нарече дори леко официална, а на краката си е нахлузила обикновени сандали, с които американските домакини ходят на пазар.

Годеникът й пък е с къси панталони и маратонки, сякаш едва изтърпява церемонията и после ще ходи да играе тенис.

А че това е сватбена снимка издава единствено букетът, който пък не е особено пищен.

През септември Мика чака момиченце за разочарование на баща си, който мечтаеше за внук.

Дали ще има истинска сватба и какво стана с трите сватби, които младоженците се канеха да правят, никой не знае.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *