Миглена Ангелова Спи с два питона! Виж Тук:

Миглена питониМиглена Ангелова още при първата сладка раздумка в Къщата шокира съквартирантите си. 

Мадам „Искрено и лично” се излегна на дивана и прикова вниманието на всички с шокиращ разказва за домашните си любимци.

Малцина знаят, че тя отдавна живее с два кралски питона и не само живее, но дори поискала да влезе в шоуто с любимците си. Но продуцентите не й позволили.

„Жалко, щяхме да се забавляваме“, въздъхна тя.

„Ама истински ли са? Ама не хапят ли? Ама не те ли е страх“ – заваляха въпроси от всички страни. „Изобщо не са страшни. Държат се прилично, не хапят, не миришат на нищо, не лаят, не цапат… Любвеобилни са. Понякога се увиват около ръката ми. Не са огромни, както си представяте, дълги са по около метър.

Единият е доста смел и нахален, а другият е плах и смотан, както винаги се получава в живота.

Освен това питоните ме пазят от натрапници. Никой от познатите ми не идва на гости, ако не съм ги заключила в терариума.

Домоуправителят звъни от разстояние, за да си платя таксата, а понякога ме причаква на стълбата, далеч от змийския ми апартамент“, разхили се г-жа Искрено и лично.

И какво ядат – облещи очи Рени. „Живи мишки. Купувам им ги от специален магазин. Те не ядат всеки ден, хранят се на две седмици или на един месец“, обясни вещо Ангелова.

„Имам приятел, който има кралска кобра и тя се разхожда из целия му апартамент”,  похвали се Миглена, а останалите заявиха, че никога не биха й отишли на гости или биха се появили при условие, че са в друга стая, а питоните добре затворени в терариума и по възможност невидими за компанията.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *