Миглена Ангелова се глези с питон в леглото

Миглена питонМиглена Ангелова живее с изключително странен и нестандартен любимец. Звездата отглежда огромен питон, в дома си, който слушка, папка и вече е стигнал внушителни размери.

Фаталната жена, както я наричат шеговито  приятелите й заради честата й смяна на съпрузи и манифестацията от  любовници в живота й давала пълна свобода на голамото влечуго и дори го оставяла понякога да спи в леглото й през нощта.

Питонът не стоял в аквариум, а имал възможност да пълзи из целия апартамент и да се настанява където си поиска, а през лятото любимото му място била банята, където скривал на хладно във ваната. Все пак от приличие и загриженост да не шокира гостите и гаджетато си Ангелова криела влечугото в специална стъклена къщичка, когато знаела, че ще има посетители. Пръвирзаността на водищата към домашния й любимец ужасила и отвратила няколко потенциални  кандидатите за сърцето й, или поне за тялото й .

Не всеки може да преживее шока, като  си ляга вечер  да усеща под одеялото слузестата кожа на питон и да си представя стъклените му очи и задушаващата прегръдка, която може да го удуши за нула време. Ако иска сериозно да задържи някого до себе си,  трябва да избира питона – или той. Не всеки харесва влечуги, особено в леглото, коментират притеснени приятели на Миглена.

Не е ясно дали новият приятел на известната с историите си в кревата столична журналистка има нещо против питона, който се разхожда свободно в дома й.

Палавата журнолистка, коато вече е и баба, отскоро е завъртяла любов с оператора на едно от известните, но временно  свалени предавания в ефира на ТВ7.  Наскоро тя каза, че има зад гърба си вече 4 деца и 4 брака и ще ползва мъжете само за удоволствие, но няма да се жени повече.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *