Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Местан учреди турската партия ДОСТ ! Срива националната сигурност на България! Виж Как:

Местан фондовеБез никакви притеснения и без никакъв опит да бъде спрян, Лютви Местан учреди вчера антибългарската си партия ДОСТ.

Че това е една абсолютно финансирана и поддържана от южната  ни съседка формация стана ясно още от списъка с поканените официални гости.

Там се мъдреше на челно място турският посланик Сюлейман Гьокче, имаше и официални представители на управляващата в Турция Партия на справедливостта и развитието, като и още няколко водещи партии, близки до Ердоган.

Учредителите бяха 1 000 души, по-голямата част от тях – националисти, които искат да наложат мюсюлманските ценности у нас, както и да откъснат цели райони от България и да ги поставят под пълното влияние на Ердоган, известен с мераците си за възстановяването на Великата турска империя.

Най-скандално по време на учредяването беше изказването на Семир Ялчън от Партията на националистическото движение в Турция. Той заяви от трибуната, че „където и в България хората да си говорят на турски език, това населено място се приема като част от нашата родина“. Думите му предизвикаха бурни реакции в социалната мрежа.

Хората бяха възмутени и попитаха как така в столицата на България се заявява, че много области в станата ни са част от Турция! И никой, ама абсолютно никой не реагира и не взима мерки срещу опасността да бъдем раздробени на парчета, от които късове съседите ни да си изберат и приберат най-апетитните.

Единствен Ангел Джамбазки каза, но по телевизията, че учредяването на ДОСТ е провокация от страна на Ердоган и откровена заплаха за националната ни сигурност.

Това не е партия като ДПС, която следва светската национална политика на България и която запази етническия мир през годините, партия, която ще го взриви!!!

Останалите политици не реагираха. И медии и държавници се направиха, че нищо не се случва и че е съвсем нормално турският посланик у нас да участва в създаването на партия.

А Бойко Борисов, който винаги бяга от горещите кестени, се скри чак на морето да се снима на фрегатата „Дръзки“ и после се отби да пререже една летичка в Бургас.

А че някой иска да ни резне държавата, мина покрай ушите му

Само Джамбазки продължи да се бори и каза,  че  смята партия ДОСТ за крайното изражение на турската инвазия у нас.

Междувременно интернет форумите завряха и закипяха… За да замлъкнат след няколко дни… А хищна Турция да продължи подмолната си инвазия за сриване на държавата ни. За да може някой ден да си отръфа парчета от трупа на България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *