МВР Официално: Ликвидирахме Мафията! В България няма Наркобосове! + Не Кради и не Продавай Наркотици – Правителството на ГЕРБ не Обича Конкуренцията! Виж Тук:

5
Спиридонов
Спиридонов, вярваш ли си?

„Структури като ВИС и СИК не съществуват. Ликвидирахме ги до една! Няма и наркобарони!“ Това заяви шефът на ГДБОП гл. комисар Ивайло Спиридонов

В момента групите, които разпространяват наркотици и се занимават с престъпна дейност били на квартално ниво. Даже онзи ден била заловена такава група на територията на Велико Търново.

Престъпниците били наблюдавани цяла година и хванати в момент, в който са им доставили наркотиците.

Спиридонов разказа най- подробно и напоително за цялата операция, обясни у кого какво е намерено и обяви кварталната операция за сериозен удар, направен от полицията.

Вече няма такива мощни групировки като предишните, похвали се комисарят.

Всички са обезвредени, а в момента работим за залавянето на малки наркопласьори по малките градове.

Хвалбата прозвуча повече от кухо и силно предизборно.

Да приемем за миг, че наистина има само квартални бандити, които разпространяват дрогата си само по махленски – локано.

А откъде я купуват?

От съседния квартал ли?

А от съседния квартал откъде я взимат?

От още по-съседния ли?

И за малките деца е ясно, че у нас има мощни престъпни организации, които доставят хероин, кокаин и амфетамини на едро, а дребните риби ги продават. След като групата във Велико Търново е следена една година, никой ли не откри откъде взимат стоката?

Или това не е било предмет на обсъждане?

„В България мафия няма“, заяви Спиридонов.

Възможно е и да няма в ъндърграунд вида, в който беше! Защото сега тя пак е тук, само че е взела властта и ни управлява!

Иначе как да си обясним, че през последните шест години не е заловен нито един наркобос?

Спиридонов каза, че нямало.

Е, сигурно няма.

Сигурно! Защото наркобосовете у нас станаха депутати, министри, шефове на агенции… И дейността им по тровенето на децата и младежите е под полицейски чадър и държавна опека.

Ченгетата ги знаят кои са, но кой би посмял да ги пипне, когато са в редиците на управляващите, коментират в социалните мрежи.

У нас мафия и власт са се преплели до такава степен, че никой никого на може да пипне.

Явно и с поръчковите убийства е така, защото сума ти дела висят с десетилетия, труповете отдавна са изгнили, а убийците са фантоми и все още – неизвестни.

Икономическите престъпления по продажбата на цялата държава също тънат в строга секретност.

Най-печелившите далавери с еврофондове, бежанци, огради, магистрали, внос на развалени храни и пълни с нитрати зеленчуци също се превърнаха в запазена бизнес територия за управляващите, а не за мафията.

В такъв случай Спиридонов е прав.

Друга мафия, освен държавната в България не е останала. Просто няма място за нея.

Единствената мафия у нас е облечена във власт и ни управлява.

А в това време ченгетата развиват бутафорна дейност и следят група дребни махленски разгащени нарко-пласьори цяла година…, след което дават гръмка и празнична пресконференция, че са ги заловили.

А човекът над тях кой ще го залови?

И ще посмее ли?

Явно не!

България е един остров на спокойствието с хронична липса на организирана престъпност, а това, че всеки ден стават жестоки престъпления, са дребни подробности.

Важното е, че нямаме криминална мафия!

Замени я управлението на ГЕРБ!!! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

5 КОМЕНТАРИ

  1. SSamo Prikazvate, Izlezte za ZAPLATI i Minimalni DOHODI ,koito TRABVA da SSa 400 Evro=200 ZLATNI Leva na mesezz ,za Vseki BALGARIN nad 21 godini …Tova E minimalen Dohod,koito SSe POLAGA na VSSEKI Podannik na Balgarsskata Darzzava,Taka kakto E Navsakude v Evropa..Tova E Purvata SStupka,koiato TRABVA da Napravite…SSega mafiata KGB-De Se -ZRU gi Pribira TEZI Pari ot Vssichki Bezrabotni i Maloimotni podannizzi na Balgaria…Okolo 10 – 20 Milliarda Evro VSAKA Godina …

  2. Thanks for finally writing about > Новият
    вулгарен роман на нашия колега Веселин Стаменов вече е на пазара – Скандално < Liked it!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *