Мая Илиева си намери двойник на Жоро Илиев: Вижте къде!

Мая ИлиеваМая Илиева крие страстна любовна връзка в Доминикана, разказаха  близки до вдовицата на Жоро Илиев.

Новата тръпка на ледената вдовица  е як латино мачо. Името му е Едуардо, но го наричат  Роки заради фигурата му и приликата му с героя на Силвестър Сталоун от едноименния филм.

Мъжът бил тъмнокос и много напомнял външния вид  на Жоро Илиев.  Когато го срещнала случайно, Мая се вкаменила от изненада, тъй като си помислила, че срещу нея върви самият й съпруг, или духът му се е вселил в тялото на друг мъж и е заживял нов живот. Приликата била просто зашеметяваща.

Мая дълбоко вярва в прераждането и била сигурна, че това е убитият Жоро, нищо че не знаел български и не я познавал. Двамата бързо се опознали и Илиева се влюбила силно. Тя била сигурна, че това е двойникът на любимия й или по-точно Жоро, но в друго тяло в другия край на света, затова не смятала връзката си  за изневяра, а за нов шанс двамата да бъдат заедно.
Срещата  станала  на плажа на Кабарете  в  Доминикана, където Илиев  много обичал да ходи и затова купил голям парцел. Сега  вдовицата му  притежава там имоти на стойност  25 млн. долара.  Някои дава под наем, а други пази само за себе си.

Там срещнала и своя Роки и приела това като част от съдбата.

Мая имаше само една забежка след смъртта на Жоро и това беше варненският младок и част от ъндърграунда Иван Шванца.

След като арестуваха Шванца обаче, вдовицата го изостави, а той скоро се ожени за приятелката си на пищна церемония.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Мая Илиева е умна жена и не вярвам да се съвокуплява с непознати мъже без да изисква от тях да си слагат презервативи на членовете при положение ,че вече в цял свят е пълно със заразени със смъртоносният вирус на СПИН хора,на които до първите няколко години от заразата не им личи външно и това е изключително подвеждащо.Затова винаги преди да се съвокуплявате изисквайте мъжете да си слагат презервативи ,а най-добре е и двамата партньори да си направят кръвно изследване за СПИН преди да се сношават полово.Вземете мерки ,защото от СПИН се умира много болезнено !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *