Мартина даде три бона на Алена да пита обича ли я Слави

Слави Мартина самаТанцьорката Мартина явно не се  чувства сигурна във връзката си със Слави, затова няколко пъти се съветвала с известната астроложка  Алена.

 Тя си поръчала на звездобройката  точен годишен хороскоп с подробности за личния й и семейния й живот. За всичко това хубавицата без да гъкне  платила сумата от цели 3000 лева.

Мартина е гадже на най-популярния ни шоумен. Връзката им датира от средата на 2010 година досега, но  в последно време танцьорката не била доволна от развитието на нещата, разказват нейни приятелки. Особено много се шокирала, когато любимият й предложил да осиновят дете. Двамата дълго се опитваха да имат свое и така и не стана ясно в кого е вината това да не се случи. Не успяха да им помогнат и в реномирана германска клиника. Сега пък танцьорката извън всичко се оплаквала,  че натовареното ежедневие правело  връзката им скучна и еднообразна.

Точно  заради това тя решила да се консултира със специалист да знае какво я очаква в краткосрочно бъдеще. За никого  не е тайна, че Мартина е  прекалено  увлечена по мистичното и ясновидките, но го правела тайно и не обичала да се шуми около тази й страст. Не искала да излага и любимия си, но била много любопитна да узнае бъдещето си. Тя дала на Алена не само своите данни, но поръчала и хороскоп за любимия си.

Според първоначални данни астроложката й казала, че няма да  има особени сътресения в личния си живот тази година. Готова е за дете и може да го има. Не е уточнено обаче как ще стане това дете – по нормалния пък, ин витро, или чрез осиновяване.

Майката на Мартина също си направила хороскоп, но при друга специалистка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Mcd6h9ZI-wk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *