Марта Вачкова ще се друса в собствено джакузи

Марта ВМарта Вачкова е решила на средна възраст да глези  тялото си максимално и при всяка възможност.

Актрисата, която притежава от години една от най-тузарските и доста добре поддържани къщи в „селото на звездите“ – Бойковец, е наела над двадесетина  майстори, архитект и хидроинженер, които да направят  задния двор на вилата й в истински  СПА център.

Тя е планирала там да има – басейн с голямо джакузи, малка сауна, парна баня и зона за фитнес и релакс. За цялото удоволствие актрисата  ще даде близо 50 хиляди лева, но това по никакъв начин не се отразявало на финансите на пухкавата водеща, която хем е заделила солидни спестявания, благодарение на дългогодишния си стаж из телевизиите и театъра, хем приятелката й Дарина Павлова е решила да й помогне за ремонта, което на практика означава, че ще го плати целия.

Съседите на Вачкова  обаче изобщо не били доволни от факта, че багери и работници с кирки и бормашини, вдигат прах и развалят мира и спокойствието в китното им селце. „Шумът е буквално нетърпим. А тя изобщо не уведоми никого, че е решила да разкопава цялата си морава и да я прави СПА. Хората идват тук, за да си почиват от градския шум,  а не да им гърмят главите от тази врява“, ядосват се местните хора.

На Марта обаче не й пука и в мечтите си вече плува с Владо Пенев в джакузито.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Kzq3ZUFgx7M

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *