Мария топи парите на Гущеров в хотела на Георги Илиев

Мара Отаварачката1След като официално сключи брак с Гущеров, фолкпевицата Мария  е подела сериозна кампания за изпразване на солидните му банкови сметки.
Откакто двамата са законно заедно, Мария е много по-продуктивна в професията си, получила е вдъхновение да се върне на сцената и да радва феновете си. Тя започна през два месеца да пуска клипове, чиито бюджети са по десетина хилядарки и са изпипани повече от професионално. Освен това и предизвикателно.
Последното видео на Мара бе заснето преди седмица, а  главно действащо лице в него е собственото й дупе. Тя върти „оръжието“ си пред камерата за радост на всички, които обичат мършави задни части.

Мария е избрала за декор  пясъка на частния плаж на хотел „Дюн“, който пък  дълги години беше собственост на убития подземен бос Георги Илиев. Защо пък плажът е частен, след като това е забранено от закона, никой не може да каже. Певицата е пръснала и пари да  заснеме кадри на луксозния комплекс от птичи поглед. За целта Гущеров се бръкнал и за дрон.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *