Мария с признание: Християн и Марая са по-умни от мен!

Гущеров Мария голямаФолкпевицата Мария направи поредното си шокиращо признание. Тя на всеослушание заяви, че дъщеря й Марая и съпругът й Гущеров са по-умни от нея.

Тези думи тя изрече в деня, в който щерка й завърши учебната година. Оказа се, че не тя помагала на детето си за домашните, а Християн. Милионерският наследник, който иска всичко около него да е съвършено, дори дъщерята на жена му от първия брак, без много да му мисли станал наставник и учител на невръстното момиченце, което приемал като свое дете.

Той прибирал малката от училище, после сядал с нея на масата и двамата решавали задачи и пишели домашни. Той я водел и на частни уроци по английски, а после на езда.

Мария била прекалено заета да се занимава с детето, пък и като видяла какви сложни задачи и трудни тестове решава, направо вдигнала ръце.

Гущеров МараяЗатова и на снимката от завършването на учебната година Гущеров гордо клечи до малката, приемайки отличната й диплома за своя заслуга.

Така е. Като тя не иска да му роди дете, той е приел нейното и го има за собствено, коментират някои. Други пък завистливо подмятат, че случила не само на мъж с много пари, но и на грижовен баща за дъщеря си.

За да компенсира ненамесата си в обучението на Марая, Мария обещала да й помогне да прекарат чудесно лято, като я заведе на почивка, на която ще й осигури много забавления.

А от септември Християн отново ще се превърне в частен учител.

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *