Мария си продала и сватбата, взима луд хонорар, че ще пишат за нея

Мария святбяНай-странното нещо, характерно за суперзвездите и супербогаташите в чужбина, се случи и у нас. Мария продаде изключителните права за отразяване на сватбата й на светско списание.

Останалите медии не бяха допуснати до тържеството и бяха разгонвани с бодигардове, а тя пусна само няколко снимки, колкото да поддържа интереса и да държи журналистите в напрежение.

Сега тя отказа да коментира къде ще прекара медения си месец и чистосърдечно призна, че е продала правата за цялото събитие  на светско списание и от него феновете й ще научат къде ще се гушка с Гущеров през следващите седмици.

Сватбената торта е била най-хубавата изненада, която Християн  й поднесъл. Тя не я била виждала предварително и не знаела, че върху  сладкарското бижу ще има 1000 рози от захар. Много се трогнах. Освен това розите присъстваха като мотив и по всички маси. Ще върна жеста на Хриси на Свети Валентин и също ще го изненадам, закани се тя

Сега певицата сбъдна мечтата си да стане г-жа Гущерова и следва да гони втората си – да роди един малък господин или малка госпожица, която да продължи фамилията. Тя заяви, че иска наследник от новия си съпруг Християн и допълни, че вече  доста усилено работят по въпроса. Дай Боже да зарадваме Марая с братче или сестриче“, пожела си  певицата.

Работата по осигуряването на наследника не е започнала в първата брачна нощ, тъй като такава не се състояла. Двамата се върнали призори, скапани от емоции и умора от тържеството и легнали да спят, като се събудили в късния следобед. Кога и как са консумирали брака, остава тайна засега.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/S2DDiC9Kqog

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *