Мария Илиева се отказва от мъжете, ще забременява ин витро

мария илиеваМария Илиева ще забременява ин витро. Това решение тя взела, след като не могла да си намери добър осеменител.

До последно тя се надявала да забременее от последната си любов – младия рапър Наско.  Певицата изчислила, че гените и на двамата са добри, той е висок, всестранно развит и красив, тя също има добри външни данни и детето щяло да бъде истинска красавица или красавец.  Обаче се намесили родителите на 18-годишния младеж и ги разделили. Те пък не могли да понесат, че ще имат внуче от току що навършилия си пълнолетие син и два пъти по-голяма от него „снаха“. Майката на Наско опищя навсякъде, че Мария развращавала детето й.

Сега изпълнителката твърдо е решила да има бебе и тъй като няма подходящ осеменител на хоризонта, се обърнала към столичните ин витро клиники. Там се подложила на преглед за възможността на организма й да понесе една бременност и даже й обещали сперма от Холандия, но приятелки я сплашили, че донорите може да са негри или араби. По този начин те искали да я откажат от идеята, иначе лекарите знаят кой материал от какъв човек е даден и ще й изберат висок и рус холандец.

„Това, което искам да ми се случи  през следващата година, е да даря живот на едно хубаво бебе. Не е вярно , че досега съм поставяла кариерата пред любовта, случи се така, че доста години не попаднах на подходящ човек, но вече съм готова за дете, без значение кой ще е бащата“ – каза наскоро Илиева.

„Съжалявам, че пропуснах майчинството в по-младите си години, сега детето вече щеше да е голямо. Много по-лесно е да родиш млада”, въздиша по изгубеното време изпълнителката.

https://youtu.be/7BRK4JvYhWo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *