Мария Илиева на лов за пари и момци край морето

Мария Илиева22Поп изпълнителката Мария Илиева е на своеобразно клубно турне по морето и закърпва разклатения си бюджет с участия във всяка кръчма, в която я поканят.

В свободното си време пък флиртува с млади момчета на плажа. Тя дори направи няколко участия с рапъра Атанас Колев от Х фактор, заради който преди сезон се скараха със Саня, защото той беше протеже на Армутлиева. Но и двете го гледаха с  лъснали погледи.

Сега, когато Мария бе изгонена от Фактора, бърза да навакса огромните си загуби от вече несъществуващия хонорар. Всяко лято певицата като че ли пощурява и започва да демонстрира  освободено поведение. Тя винаги е в компанията  на млади мъже или направо на  момчета. Палавата изпълнителка без възраст, бе забелязана в скъпа  и тузарска дискотека в Лозенец, където се вихри по дансинга с неизвестен  момък, който е някъде около 25-годишен.  В свитата от ухажори има и 20 годишен младеж, които  буквално е залепен за нея и следи всяка нейна стъпка и всяка извивка на тялото.

Изборът безспорно е голям, Мария плува в свои води и се мъчи да забрави унижението, което й поднесе Маги Халваджиян, изхвърляйки я от журито на Фактора.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *