Марияна Векилска Би Шута на Мъжа си! Симо Колев се Изнесе на Квартира!

мариана векилскаМариана Векилска най-после  би шута на мъжа си Симеон Колев.

Двойката отдавна няма добри отношения и се обвиняват един друг за работното време, за липсата на време за общите грижи за децата, за вечните залитания на Симо по млади колежки, или запивки по баровете през уикенда.  Симеон също е журналист и  води сутрешния блок на БГ Радио, така че двамата би трябвало да си влизат в положение и да правят повече компромиси един към друг.

Само че е обратното. Според техни близки  между двамата имало разногласия от доста време. Симеон, който беше много влюбен в Мариана, когато се ожениха, постепенно започнал да става заядлив и взискателен към жена си, да я нарича „стара“ заради разликата във възрастта им, да й натяква, че край него се въртят наперени моми и всеки момент може да я смени. Особено язвителен бил към килограмите, които водещата натрупа. Той я наричал „буре“, присмивал й се, карал я да се грижи за фигурата си, подигравал й се за всяка хапка, твърдял, че няма воля и непрекъснато я тормозел психологически.

За да му угоди, тя се подложи на жестока диета и според клюката, развила  комплекси от наднорменото си тегло и възрастовата си разлика със Симеон. Тя изпадала в паника,  че той ще я зареже заради външността й.

мариана векирска и симоСлед като Векилска смъкнала  20 килограма за няколко  месеца, водещата на „Тази събота и неделя“ внезапно осъзнала, че е красива, апетитна, и няма смисъл да трепери, че ще бъде зарязана. Симо се опитал отново да й се подиграе, но тя му казала, че няма да търпи отношението му. След което при първия скандал му посочила вратата.

Симо Колев живее вече от месец на квартира и се чуди как да си върне любимата жена. И любимата жертва!!!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. Сега му се вижда стара,но никой не го е карал на сила да се жени за нея.Тогава не е била стара,а сега е стара.Много добре е направила.После ще се моли да се върне,но затворената книга вече не се чете.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *