Мара Гущерова помага на Азис да пее Майкъл Джексън

Мария Гущерова

Мария Гущерова излезе неочаквано на сцената на „Като две капки вода“ като бе вокалистка. Тя партнираше на колегата си Азис, но не в някакви традиционни маанета, а в изпълнението на песен на Майкъл Джексън.

Мара се изяви и като танцьорка в семпла, скъпа рокличка, която не скриваше пищния й бюст. Имам си приятелки, идват на сцената, подкрепят ме, похвали се Васко, който за кой ли път намекна, че сериозно е сменил приятелския си кръг.

В интерес на истината фолкаджията взима всяка задача много сериозно и се подготвя почти денонощно. Той е зарязал всичките си изяви и се е отдал изцяло на опитите си да се превъплащава в чужди образи и то не толкова заради грандиозния хонорар, който ще вземе, а заради спортната си натура и изключителната дисциплинираност, която проявява. За да изучи лунната походка на Майкъл Джесън, цяла седмица Азо танцил из къщи, набил си и двата палеца на краката, гледал клипа до припадък и направи на сцената почти всичко перфектно. Той даже свалил пет килограма, за да влезе в кожата на Краля на попа, но трябваше да стопи още 30.

Въпреки че неговият вариант беше един доста височък и едър Майкъл Джексън, той го изпя толкова добре, че удиви дори и Фънки. Дебеличкият Димитър Ковачев имаше повече забележки към външната прилика, отколкото към гласовите съответствия.

Доволен съм от себе си, мисля, че ми се получи, каза скромно Азис, който принципно трепери и се притеснява преди всяко изпълнение и искрено се страхува, че няма да му се получи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *