Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Малък Тошко стана революционер, гаври се с Големия брат

Малък Тошо 1Безпрецедентно наказание наложи Биг Брадър на съквартирантите още на втория ден от пребиваването им в Къщата. Заради нарушения той намали постепенно седмичния им бюджет и накрая сумата стигна нула процента. 

Част от играчите се затръшкаха, но Малък Тошко започна да ги успокоява. Спокойно бе, хора. Да сте виждали да изнасят някой умрял от глад оттук? Да сте виждали някой припаднал от глад? И смигна към камерите.

Така или иначе са длъжни да ни хранят и щат не щат ще ни оставят сутрин някакви продукти. Може да са малко и да са оскъдни, ама няма да ни оставят така. Представяте ли си как изнасят оттук 10 трупа? Вярно е, че гледката ще е страхотна и ще вдигне рейтинга до небесата, но няма да посмеят, каза той и пак смигна към камерите.

Нарушенията на съквартирантите бяха съвсем невинни. Те ходят вързани с белезници по двойки и нямат право да се развързват за повече от пет минути на ден. Силни естествени нужди обаче ги принудиха да тичат до тоалетната и от притеснение се отвързваха от половинката си. Тодор Славков пък беше наказан, защото пусна за минута Калина Паскалева да си измие лицето в банята.

Ама ние провалихме мисията, изохка Катето Евро. Кате бе, ти някъде в договора си подписвала ли си, че си длъжна да изпълняваш всички мисии, попита я Тодор. Успокой се, няма да ти вземат за това хонорара. Мисиите зависят от нашата добра воля да играем и да правим шоу ли, или да си стоим и да гледаме умно. Аз предлагам да правим шоу само тогава, когато задачата е изпълнима. Когато е измън силите ни, просто отказваме и ще ни дадат друга, каза внукът на Тато и за трети път смигна победоносно към камерите.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *