Малък Тошко лудо влюбен в любовницата на Тачо

малък тошко и зорницаЕкс милионерът Тодор Славков е бузимно влюбен в  моделката Зорница Линдарева.

Те  дори живеят заедно. Красавицата, с която палавият Тачо изневери на съпругата си Жени Калканджиева и предизвика луд скандал, сега  топли леглото на Малък Тошко и то почти от година.

Истината за страстните им отношения оповести самата Линдарева, като  качи във Фейсбук снимка, на която двамата страстно и влюбено се целуват, а Тошко буквално сияе, опиянен от щастие. Шушука се,  че Славков, който винаги се е славел с нежно отношение към дамите  и широките си пръсти, даже купил апартамент на любимата си, която е известна като  разбивачка на семейства. Жилището било в центъра на столицата, където двамата да могат да се усамотяват и никой да не ги безпокои.

Малък Тошко извадил 100 хил. лв. за любовното гнездо, които дал на брокера си с единственото изискване апартаментът да е изоилан и да не е в шумен район, а наоколо да има и градинка и тих кът, за да не ги притеснява никой.

Направо си е загубил ума по нея. Непрекъснато все тя му е в главата, все за нея говори, не помним друг път да се е влюбвал чак така. Дано тя не се окаже поредната златотърсачка. Той вече няколко пъти така си изпати, дано  да си е взел поука,  дано им се получи“, споделят близки на сина на покойния Иван Славков.

Заради новата си връзка  Тошко драстично се е вталил и просто е неузнаваем. Зарязал пиенето и хойкането по баровете,  сутрин тича в парка и се храни здравословно. Промяната определено е необичайна за него и явно наистина е влюбен“, коментират очевидци на рязката смяна на навиците на татовия внук.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.