Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Малка, но Древна БЪЛГАРИЯ ИЗБУХНА! Планът „РАН-ЪТ“ се ПРОВАЛИ! Евро-Соросоидите бягат презглава! Виж Тук:

Ако статията ви хареса, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Румен Радев 1Изкривените образи на „демокрацията“  и „пазарната икономика“ бяха внесени и насадени в България през 1990 г. и се превърнаха в най-силните антидемократични и антинародни явления, които съсипаха обществото и родината ни.

Много хора сега се питат защо стана така? Защо прекрасните иначе идеи за народа като суверен на властта, за свободата на човешката личност и отварянето на България към страните от Западна Европа и света, се превърнаха във фарс и УТОПИЯ?

Ами причината е много проста: Защото в западния план „Ран-Ът“ за колонизиране на България и цяла Източна Европа чрез насаждането на псевдо-демокрация, такова понятие „власт на народа“ изобщо не се предвиждаше.

Защото Западните ни господари още с вноса на т. нар. пакет от демократични мерки като планът „Ран-Ът“, заложиха разгрома и колонизацията на България. И по техните директиви вместо страната ни да се движи напред, към общество, което съчетава пазарното начало със социалната справедливост, вместо ефективно да използваме вече достигнатото от социализма високо ниво в промишлеността и селското стопанство, и да модернизираме и доразвием вече съществуващата силна икономика, чрез която да повишим жизнения стандарт на населението си… стана точно обратното!

България бе върната със 100 години назад. Във времената на най-дивия, безскрупулен  и безконтролен феодален капитализъм, който се разпорежда с хората, като с… роби на труда.

Всичко, построено от ръцете на българския народ по времето на Социалистическата република, бе зверски унищожено и ограбено. Народното богатство премина в ръцете на „честните частници“, които сега хората наричат с истинските им имена – крадци, мошеници, далавераджии и убийци на България.

В тази вакханалия на унищожението особено активно участваха българските новобогаташи и подконтролните им партии, умело насочвани от индустриалната и финансова олигархия на Вашингтон и Брюксел.

Техният ЗЛОВЕЩ  и БЕЗМИЛОСТЕН план включваше пълното унищожаване на икономиката, армията, образованието и здравеопазването на някога цветущата и мощна държава България.

Глобалният план на Запада за световно господство предвиждаше още унищожаване на славянските и православни корени на българския народ, за да бъде същият обезличен. Унищожаването на нашата писменост и култура и замяната й с чалга и шоумени – плагиати, които да доопростачат гражданите и да ги лишат от критерии за оценка на онова, което се случва около тях.

Западният колониален план включваше ликвидиране на раждаемостта, увеличаване на смъртността, огромен демографски срив, както и масово прогонване на милиони българи от родината им.

С други думи, глобалният соросоиден план целеше унищожение на българския етнос и замяната му с лесно манипулируеми преселници от арабския свят.

Но за огромно удивление и ужас на Господарите от Запада и техните български слуги, този план не сработи.

А Банкянският Бодигард сега пролива крокодилски сълзи, защото и той, заедно с Господарите си от Вашингтон, се провали с гръм и трясък! А Пъкленият им план за унищожението на България потъна в небитието.  

Поради една единствена, но много важна причина: Евроатлантиците не отчетоха в своите сметки, един напълно ирационален, и според тях дори маловажен фактор:

Не предвидиха  НЕВЕРОЯТНАТА СИЛА НА НЕСЛОМИМИЯ БЪЛГАРСКИ ДУХ!

Стъпвайки тук като колониалисти, американските олигарси около Хилари и Сорос така и не си направиха труда да проучат историята ни. Защото ако го бяха направили, щяха да разберат, че ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД НЕ СЕ ПРЕДАВА НИКОГА! ЧЕ В ЦЯЛАТА НИ 1300-ГОДИШНА ИСТОРИЯ НЯМА НИТО ЕДНО ПЛЕНЕНО БЪЛГАРСКО БОЙНО ЗНАМЕ!

И още нещо: САЩ  и Евро-върхушката поискаха да унищожат онова, което не може да се унищожи!

Те така и не успяха да проумеят, че няма как да изличиш вечната човешка и българска мечта за по-добър и справедлив живот и щастие за всички.

Дебелобузестите чичковци с гащи на райета и звезди си въобразиха, че могат да ни накарат да забравим думите „Свобода, „Равенство“ и „Солидарност“. Опитаха да ни вменят, че е напълно нормално шепа хора да се къпят в пари, докато други ровят в казаните за парченце хляб.

Нещо повече: Днес Запада иска да ни деградира, като инжектира в сърцата ни отровата на алчността и злобата. Опитва се да изтръгне от нас всяка проява на доброта и човечност.

Но отчаяните усилия на световната соросоидна мутроолигархия да задържи своята власт както у нас, така и по света, са обречени на неуспех!

Защото, въпреки всички трудности, доброто и истината си пробиват път към човешките умове и сърца.

И няма сила, която да ги спре! Затова цяла България е зад Ген. Радев! Да живее България!, Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

26 кометара за Малка, но Древна БЪЛГАРИЯ ИЗБУХНА! Планът „РАН-ЪТ“ се ПРОВАЛИ! Евро-Соросоидите бягат презглава! Виж Тук:

 1. rosen Отговор

  12.11.2016 в 20:48

  Браво, браво , брааааааво!!!!!

 2. ммм Отговор

  12.11.2016 в 21:00

  Много точно казано.

 3. kyrektna_firma Отговор

  12.11.2016 в 22:20

  Да живее България!

 4. Monev Отговор

  13.11.2016 в 7:25

  Всички политически сили участват в реализирането на този план!

 5. Sanny Отговор

  13.11.2016 в 7:27

  Ха-ха-ха, вие самите с тоя парцалски вестник сте само чалга и мръсни клюки и цинизми? И за това ли западът и Сорос са ви виновни?! Те ли ви насилиха да сте подобна долнопробна медийка. Същия като вас е и вашият генерал щом вие го подкрепяте.

  • алекс Отговор

   13.11.2016 в 11:15

   Не чета подобни вестници, но тази статия е добра. Всичко написано тук го знаят и чувстват българите. Аман от етикети! Сега е важно българите да изхвърлим гнилото – заразеното от себе си. А че има боклук, има. Щом го има в мен, значи как така ще съдя? Важното е да се ОБЕДИНИМ преди България да е загинала окончателно. А тези, които противодействат, купените от Сорос и подобни да изхвърлим от всички сфери на обществения живот. И да започнем на чисто. Та съвсем наскоро имахме една СИЛНА и просперираща България, значи го МОЖЕМ. Можем да се възродим. Е, да го направим!

  • Кара Колю Отговор

   13.11.2016 в 12:54

   До Sanny!

   „Скандално“ е супер сайт и един от малкото опозиционни „вестници“, пичага. А ти вероятно си някакъв платен соросов трол! Какъвто щеш бъди, но знай, че мнението ти няма да ни накара да спрем да го четем. И да- Ген. Радев днес ще размаже любимата ти Цецка!

  • Анонимен Отговор

   13.11.2016 в 18:47

   Otka4alka.

  • Коки Отговор

   28.11.2016 в 8:55

   Да го духаш

 6. Колева Отговор

  13.11.2016 в 7:34

  Много добре,наистина ни върнаха 100г.назад. Искам да добавя,че подготовката за това ,което се случи последните 27г.започна отсредата на 70-те години на миналия век. И понеже съм активен свидетел на онова време, и като навързвам събитията от тогава и до сега , съм убедена ,че всичко е вървяло по план. Коя сила диктува това и по чие допущение става – както казваме Божа работа.

 7. Алексанздър Недков Отговор

  13.11.2016 в 9:24

  Като изключим емоцията и нервния тон, публикацията е „топло-топло“ до истината. Що се отнася до оптимизма в нея – дай Боже и дайте хора!

 8. Анонимен Отговор

  13.11.2016 в 10:41

  Статията повдига патриотичния дух на българина,но без нито доказан факт …..само за сведение планът „Ран ъп“ никога не е изпълняван а комунистите извинете социалистите почват изпълнението на свой план начело с Луканов

 9. доган Отговор

  13.11.2016 в 10:54

  Каква България бе? Да живее Русия!

 10. алекс Отговор

  13.11.2016 в 11:03

  Почти успяха. Ликвидираха икономика, образование, култура. Ликвидираха всичко с което се гордеехме. Полъгаха ни по лъскавините, по „демокрацията“, по „свободата“. Но едно не отчетоха. Че докато има и един Българин, България живее. Натрупаха толкова гняв, акумулираха такава омраза, че още капка е нужна, за да избухне котелът и да помете хитреците. А когато българинът тръгне, той е СТРАШЕН. Всички народи наоколо го знаят. И всички знаят, че за да ни победят ще трябва да ни изтребят до крак. Но англосаксонците ни мерят със своите извратени мерки. За тях не сме хора, доказаха го с бомбардировките с обеднен Уран. Дааа, завладели са медиите и народът отиде към сръбска, румънска , дори циганска музика, защото НЯМА нищо различно в ефира от английска реч и музика, от ТЯХНАТА „култура“. Не случайно един шоумен като Слави направи толкова много. Той чувства най-добре, че пипат най-святото – душевността българска.
  Живяхме в ТЪМНО време, но българинът и светът се събуждат. И по всичко изглежда, ще доживеем светлина в тунела.
  И този път няма ДРУГ да ни освобождава, защото това ще е борба на ВСИЧКИ НАРОДИ. Ще трябва НИЕ да се освободим. А както казах, тръгне ли на бой, Българинът е СТРАШЕН.

 11. Христо Отговор

  13.11.2016 в 15:53

  Подкрепям напълно

 12. Комент Отговор

  13.11.2016 в 17:12

  ТОЙ ХУЙЛО НАЙ ДОБРЕ ЩЕ ВИ ГО НАТРЕСЕ БЪЛГАРИ ПРОСТИ И ШИБАНИ !ИСКАТЕ СИ ГО И ЩЕ СИ ГО ПОРУЧИТЕ ЦЯЛ С МАДЕТЕ МУ !

 13. Ники Отговор

  13.11.2016 в 19:50

  Вън на мекерето Борисов!

 14. Elimeli Отговор

  15.11.2016 в 19:35

  Статията е добра и надъхваща, дотук добре.Моите поздравления към автора!Но какво общо има генералът с това?

 15. Анонимен Отговор

  16.11.2016 в 8:11

  Всеки може да пише статии

 16. ТАС Отговор

  24.11.2016 в 19:58

  Да, всеки може да пише статии, но “ Анонимен“ е написал само едно изречение. А статията е великолепна!

 17. Ник Отговор

  25.11.2016 в 19:12

  Иво,всичко е хубаво,както си писал брато,ама туй за 1300 години България,не!Попрочети малко истинска история и ще видиш,че България е много,много древна страна,че траките са българи и пр.Признатият от Юнеско най-точен календар е българският,който е на повече от 5 000 години,а календари не трябват на овчарите,а на царете.И календари без наука не стават,та хайде и още по-назад с историята! Помисли си дали съм прав,пък може и да съм ти бил полезен! Поздрави!

 18. Виолин Отговор

  26.11.2016 в 18:52

  Поздравления! Това,както сте го изложили е „лекарство“. От него има нужда отровения ни народ. Дано, който иска да оздравее час по скоро го приеме.

 19. Виолин Отговор

  26.11.2016 в 19:17

  Ще съжаляваме за предателството си.Кога американци ще ни нарекат „братя“ така откровенно, както руснаците казваха „братушки“. За пари ли наистина коленичехме пред „пазителите на човешките права“, които изтребваха индианците наравно с бизоните и от тогава не са спирали да водят войни с цел – господство.

 20. Анонимен Отговор

  28.11.2016 в 15:29

  Samo che vsichko tova za koeto govorish beshe zapochnato ot partiqta podkrepqshta velikiqt ti general….Absolutno neadekvatno i maloumno stanovishte na nikomu neizvestni jurnalistcheta i pisatelcheta….I naj-glavnoto: Bulgaria ne e PREZIDENTSKA republika,a parlamentarna,maloumnik takuv! Taka che tvoqt luvim gneral shte bude samo edna malka pionka v rucete na sushtite tezi koito dokaraha stranata ni dotuk..Mrusnata Chervena Komunisticheska Sgan…

 21. Jokera Отговор

  29.11.2016 в 8:34

  Тези са ония същите които с подбуди,подмолщина и саморазправа скрита си вършиха злите дела.Постигнаха целта си,но незнаят какво повече ще пречинят на държавата си разболявайки всяка една здраво мислеща партия.Защото искат да са те дали скрити и подмолни,дали явни и доволни.Делата им няма да преключат.Още не дошъл човека който ще измъкне страната ни от блатото.А тия са най лудите,ония които след време няма имат пълното съзнание да признаят колко души са затрили,и колко още ще затрият.Ще ги видим-пагонно колко са способни дяволи.

 22. Jokera Отговор

  29.11.2016 в 8:46

  А!-докато дойде човека на белият кон.Народа ще се моли на поредните ментета.Бъркащи им в джоба.Мислейки ги за спасителите им.Създавайки себе си в поредната организация,защото са поредните гладни и не преуспели в живота.@МИН

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *