МАКЕДОНИЯ НА МУШКАТА НА САЩ! Ще успеят ли Американците да Ликвидират още една Славянска държава на Балканите? Виж Тук:

Нашият народ казва, че вълкът козината си мени, но нрава си – никога. Това се отнася и за новия-стар американски елит. Този път не демократическият, а републиканският.

Не Доналд Тръмп, а сам Исус Христос да слезе от небето и да  стане президент на САЩ, това няма да промени съществено и изведнъж,набиваните 200 години в съзнанието на Капитолийския хай-лайф мантри, че те са господарите на света. И че всяка друга държава по планетата, която пречи на тяхното световно господство трябва да бъде унищожена. Дори това да е Русия.

Като потвърждение на този факт се появи интервюто на конгресмена републиканец Дейна Рорабейкър, дадено за албанската телевизия „Визион плюс“. Според него Македония не е държава, защото албанците и македонците там не можели да живеят в мир. И били заплаха за света. Затова Македония трябвало да бъде ликвидирана и поделена между съседните държави, включително България и Косово.

Няма да ви лъжем. И ние от Skandalno.net смятаме, че Македония е част от България. А македонците са наши братя българи. Само че тяхното самоопределение не е наша работа. Нито американска. Това си е право на хората, които живеят там.

Американецът, обаче, забравя едно много важно нещо: Ако ще определяме коя държава може да съществува и коя – не, само по това дали вътре в нея има някакви конфликти между различните етноси, то първата държава, която трябва да престане да съществува е САЩ.

Не за друго, а защото там набира сили един много страшен конфликт. Почти военно е вече  противопоставянето между бялата  и черната половина от населението на Щатите. По времето на управлението на бившия президент Барак Обама избухнаха редица бунтове на афроамериканците. Те бяха  предизвикани от бруталното насилие и с нищо непредизвиканите убийства на чернокожо население от бели полицаи.

С други думи Конгресът на САЩ и неговите представители имат много по-важна работа от това да се занимават с политическо инженерство. И да прекрояват границите на държавите, както им хрумне.

Само че, забележете, янките отново са се загрижили за нещо, което става на десетки хиляди километри от границите на страната им. И то не къде да е, а на Балканите.

От поне 300 години Запада се опитва да внушава на света, че Балканите били барутния погреб на Европа. Че там живеят диваци и варвари, които не могат да се разберат цивилизовано помежду си и затова непрекъснато се избиват. Но ако се вгледаме по-внимателно в историята ще забележим, че във всяка война на Балканите се появява дългата ръка на англосаконците и техните американски приятели. Те са истинската причина за политическата нестабилност и войните между малките балкански държавици.

Сега, понеже балканските народи вече не искат да воюват, барутния погреб, изобретен от Запада се премести в Близкия Изток. Войните в Ирак, Либия, Сирия не само бяха разпалени от янките, но те започнаха и  заради тяхната пряка военна намеса.

Обаче войната в Сирия вече е на привършване, и за да има Щатите къде да пласират оръжията си, те започват да пробутват на международната общественост отново Балканите като „заплаха“ за световния мир. И май се готвят да напълнят балканското „буре“ с американски барут.

Само че  този път мишената е Македония. И човек неволно си задава въпроса защо точно Македония искат да ликвидират янките? И защо точно на Косово искат да дадат част от Македония?

Ами много просто.  Защото македонското  ръководство нееднократно обяви, че държавата не се стреми да влезе в Европейския съюз и НАТО. И че имат намерение да задълбочават икономическите и политически връзки с Русия и Евразийския съюз. Ето това е причината. И понеже Македония е славянска, православна и проруска страна, като нас, те търсят начини да я ликвидират.

Впрочем, стремежът да се ликвидират славянските и православни държави на Балканите е отдавнашна политика на Чичо Сам и неговите англосаксонски дружки. Затова преди няколко години, не някой друг, а НАТО бомбардира, разруши и разпарчатоса Югославия.

После подложиха Сърбия на жесток натиск, да влезе в ЕС и НАТО. Само че меракът  да принудят   Сърбия да им играе по свирката, засега не се сбъдва. И затова се насочиха към Македония.

Ако продължим анализа ще видим, че и за най-непредубедения е ясно:  ликвидирането на славянските и православни държави на Балканите удря най-болно по интересите на Русия. Поради простата причина, че България, Сърбия и Македония са най-надеждните опори на Русия на Балканите. Затова България бе обезлюдена и доведена до просешка тояга. Затова бе разрушена Югославия. Затова сега се опитват да ликвидират и Македония като държава.

Изказването на Дейна Рорабейкър преследва  и още една цел. Да легитимира несъществуващата държава Косово. Да се вземат  част от териториите на Македония и да се дадат на Косово. А фактът, че такава държава не съществува. Че тя е изкуствено създание на янките – това изобщо не притеснява „великия“ американски конгресмен.

Важното е да изчезнат славянските държави от Балканите. И на тяхна място регионът да се напълни с изкуствени мюсулмански  държавици.

Затова ние от Skandalno.net винаги казваме: АНГЛОСАКСОНЦИТЕ СА НАШИ ВРАГОВЕ! България няма друг ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛ ОСВЕН РУСИЯ! И ЗАТОВА БЕЗ РУСИЯ – НЯМА БЪЛГАРИЯ! НЯМА СЪРБИЯ, НИТО МАКЕДОНИЯ!

Автор Иво Македонски

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

5 коментара

  1. Aвторе, или си много прост или си продaжник. Колко ти плaщa Путин зa дa ги повръщaш тия глупости?
    Aбе кaкви сa тия глупости че aнглосaксонските държaви сa ни врaгове? И мен кaкво ме интересувa кaкво прaвят мaкедонците? Никaкви мaкедонци не сa, a сa си бългaри невежи нa които РУСИЯ им е нaлялa в глaвите глупости че сa друг нaрод. Кaто не щaт дa сa бългaри, сaми дa си се опрaвят. A нaс, бългaрите, недейте дa ни зaнимaвaте с техните проблеми.
    И освен товa, Русия изобщо не ние нужнa!!! Кaк тaкa Бългaрия нямaло дa съществувa без Русия?!! Ти мозък в глaвaтa имaш ли? Кои сa тия руснaци бе, дa не би дa сa по-умни или по-хубaви от нaс, че дa сa ни притрябвaли зa нещо? ХИЧ НЕ СA НИ НУЖНИ! Бългaрите сме достaтъчно способни сaми дa се опрaвяме! НИЕ СМЕ СAМОСТОЯТЕЛНA ДЪРЖAВA! НЕ СМЕ ПРИДAТЪК НA РУСИЯ!
    Я иди дa им промивaш мозъците нa лумпените комунисти, недей дa губиш времето нa интелигентните хорa с твоите глупости!

  2. БЛАГОДАРИМ НА ГОСПОД ЧЕ ТЕ ИМА ИВО БЛАГОДАРИМ ТИ ЗА ИСТИНАТА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД

  3. СТАТИЯТА НЕ Е ЛОША И ПРАВИЛНО МИСЛИ ЖУРНАЛИСТА !

    ДРУГАРИТЕ ОТ САЩ ПРАВИЛНО МИСЛЯТ ДА НИ РАЗДЕЛЯТ И ВСЯВАТ ОМРАЗА МЕЖДУ ТРИТИ И ОЩЕ ТРИ НАРОДА ДЕТО СА ПОЛУ В СЯНКА !

    ЕТО ЗАТОВА НАПРАВИХА В КОСОВО ИСТИОРИЯТА ДА СЕ ДЕЛЯТ НАРОДИТЕ , А САЩ ДА БЪДЕ УМИРОТВОРИТЕЛ С МОРКОВА ПРЕД МАГАРЕТО !

    У МАКЕДОНИЯ ЖИТО, КАТО ДРЕНКИ …………. Е КОРО ЛИ ЩА ТИ ЯДЕМ ИЗ ТЕЗИ БАЛКАНИ ! ТОВА Е ЕДИНИЯ ВИЦ, НО СЕ ЦЕПЯТ НАРОДИТЕ ОТ ДВО СВЕТОВНИ ВОЙНИ И БЪЛГАРИЯ Е ВСЕ С НАЙ СИЛНИТЕ ДЕТО Я РАЗДЕЛЯТ !

    МАМЕНЦЕТО ВИ ДЕЙБА ЮДЕСКА, ПРЕСТЪПНИЧЕСКА, ДУПЕДАВСКА !

    СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *