Маги Желязкова си направи нов нос

0

Маги грМаги Желязкова направи крупна инвестиция в процедури за разкрасяване.

Най-напред обаче, тя  е обърнала специално внимание на носа си, който беше прекалено широк с големи ноздри и я загрозяваше допълнително.

Операцията се е състояла съвсем  наскоро и е дело на неизменния помощник на звездите д-р Енчев. Той толкова професионално си е свършил работата, че е видно, че по лицето на Маги няма никакви следи от скалпела. Видно е и че носът й е с доста по-правила форма и доста по-прибран и не я прави да прилича на наследничка на вожд на африканско племе.

Преди Маги вдигаше скандали и не позволяваше да я снимат в профил, защото основателно  се притесняваше, че изглежда твърде зле в очите на зрителите , но вече  няма проблем с профила и анфаса, издават запознати.

Сега миската смята да поопъне отново бръчките на лицето си и да обърне внимание и на брадичката си. Процедурата отнема известно време, но и без това Брадърът свършва и  тя няма какво да прави.

По липса на друго сериозно занимание, Желязкова всеки ден коментираше брадърите в „На кафе“ и така си изкарваше парите. Те обаче няма да й стигнат за трансфорамациите и  новият й любим, който е доста заможен, ще трябва да се бръкне сериозно в джоба. Той обаче няма нищо против да го направи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *