Люси Дяковска ще става майка без да забременява

Люси водаЛюси Дяковска, която след раздялата си с Камелия, се върна да живее е работи в Германия, вече е готова да стане майка и да се грижи за дете.

В свое интервю тя призна, че напоследък все по-често се замисля бъдещето си и вижда едно сладко мъниче там.

Люси издаде, че има предвид едно семейство, което ще й помогне да си сдобие с поне едно бебче. Макар и да не каза „сурогатно майчинство“, Люси даде да се разбере, че става дума точно за този вариант. Знам, че ще бъда чудесна и грижовна майка“, каза Люси.

Семейството решило да й помогне, срещу заплащане, разбира се, след като преди време социалните служби у нас дълго разглеждаха документите й и не я одобриха като потенциален родител и така й отказаха да осинови дете. Още по онова време Дяковска обмисляше да прибегне до сурогатна майка, тъй като бившето й гадже Камелия отказа да си разваля фигурата и да забременее инвитро. Тя не можела да си жертва девет месеца от живота заради някакво си ревящо бебе, обяснила глезаната. Плановете пък съвсем се провалиха след изневярата на Камелия с Ивана – дъщерята на Йорданка Христова.

Люси вече е преодоляла предателството на бившата си, макар че в началото й беше много тежко. Особено когато след изневярата, Камелия подло се опита да й отнеме и общото им жилище, че даже и бизнеса, като поиска част от общото им кафене, което двете стопанисваха, но Люси финансира изцяло.

Точно преди три години, аз замених кариерата за любовта, обичах Камерия и чувствах, че това е правилната стъпка. Но сега виждам, че ми е нужно още доста време, за да заменя наистина кариерата си с любовта, твърди певицата и е категорична, че в момента не иска да се обвързва емоционално, все още не е готова.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *