Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Лудост! ЕС Заплаши България: Ако не подпишете Пакта за мигрантите, ще разочаровате цяла Африка!

България, заедно с Австрия, Полша, Чехия, Словакия и Унгария категорично отказа да подпише Пакта за миграцията на ООН. ЕК обаче няма никакво намерение да приеме решението на 6-те държави- отцепници и заплашително настоява да го променим до срещата на 10 декември в Мароко, когато документа ще бъде подписан от страните в ЕС.

„Отказът на шестте държави от ЕС да подкрепят пакта за миграцията силно ще разочарова африканските партньори“, изтъкна най-неадекватно и като основен аргумент в подкрепа на спорния пакт еврокомисарят Димитрис Амрамопулос.

„Този документ има символичен характер. Самият актна подписване не ангажира държавите с конкретни действия. Затова всички страни в ЕС трябва да го подпишат. Иначе ще изглежда, че ЕС няма единна позиция“, извадиха още по- налудничав аргумент от ЕС.

Освен шестте държави от ЕС, които отказаха да подпишат Пакта за миграция на ООН, няма да дадат подкрепата си за него още САЩ, Израел и Австралия.

Виктор Орбан определи документа като „сбъркан“ и „опасен“. Според унгарския премиер, целта на Пакта е да увеличи миграцията, а не да я регулира, както и да създаде юридически казуси, при решаването на които да се прибягва до използването му.

Доналд Тръмп пък коментира спорния документ по следния начин: „По- добре внимавайте за себе си. Миграцията променя културата и средата за сигурност. Не вярвам, че това е добро нито за Европа, нито за моята държава“.

В Пакта „миграцията“ е определена като „положителен глобален феномен“ и „източник на благоденствие“. А от държавите, които го подпишат, ще се изисква да осигурят редовни и безопасни пътища за мигрантите, за да се стимулира процеса на преселване. Също така държавите са длъжни да  осигурят на мигрантите пълен достъп до социалните си системи.

Въпреки настоящото решение на българското правителство да не подписва пакта, опасността не е отминала. Причината е, че правителството на ГЕРБ е пълно с агенти-глобалисти. Като Екатерина Захариева, например, която не скри недоволството си от това решение на Министерски съвет. Изключително зависим от глобалните сили е и премиерът Борисов. Затова ние от Skandalno.net считаме, че ходът с неприемането на Пакта за миграцията от управляващите е по- скоро популистки и цели единствено временно успокоение на народа преди изборите. Припомняме, че въпреки че Конституционния съд отхвърли „Истанбулската конвенция“ по категоричен начин, и към днешна дата правителството на ГЕРБ все още не е оттеглило подписа си от нея. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

5 кометара за Лудост! ЕС Заплаши България: Ако не подпишете Пакта за мигрантите, ще разочаровате цяла Африка!

 1. ani Отговор

  04.12.2018 в 0:32

  Лудост на квадрат!НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА,ЧЕ АФРИКА ЩЯЛА ДА СЕ РАЗОЧАРОВА!САМО ТЕ НИ ЛИПСВАТ ТУК !

 2. косьо трънков Отговор

  04.12.2018 в 3:15

  Гербаджийските несретници да ги пратим да утешават африканците на място. И да се не връщат повече. Баща ми взима 210 лв. пенсия- двойнопо-малка от тази на средния нигерийски пенсионер. И в тоя ред на мисли- ама разбира се, че трябва да си отворим социалните фондове да ги точат неграта! Че как иначе!

 3. rumi Отговор

  05.12.2018 в 19:34

  Герб да обърнат внимание на думите на Д.Тръмп и всички останали държави които ясно виждат какво ни очаква ако се съгласим да ги приемем!

 4. ivan Отговор

  06.12.2018 в 10:32

  Екстра, нека заповядат африканците! Вие българите нали сами си пратихте образованите деца на Запад. В природата вакум няма! Тези нека да заемат мястото на вашите деца бегълци. Тъкмо да обогатят чернокожия генофонд, а и да си ги храните. Много важно, че на някой от пишештите баща му взимал 210лв пенсия – ами да мре. айде със здраве

 5. Анонимен Отговор

  10.12.2018 в 11:56

  Е, като има символичен характер, защо толкова са се загрижили кой ще го подписва и кой не?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *