Лора Крумова се връща с гръм с ново токшоу

Лора Крумова1Лора Крумова се връща най-после  на екрана на Би Ти Ви, но със съвсем ново предаване. Това ще се стане през януари веднага след празниците.

Журналистката ще води собствено актуално токшоу с различна от съществуващите концепции. То ще се излъчва всяка събота следобед, когато и без това програмата е запълнена от филми и няма нищо интересно, казаха нейни колеги.

Водещата обаче вече ще има и  още една роля. Тя ще е и продуцент на предаването заедно с  Галя Щърбева. Освен че са колежки, те са и много  близки приятелки и отдавна обменят идеи и работят заедно. Дори имаше слухове, че  двете задено ще се появят на екрана на Би Ти Ви, макар че Щърбева е в Нова тв.

 Крумова ще се среща в студиото с разлиични известни лица и цели два часа ще коментират събитията от седмицата.

Различното в предаването на Крумова от останалите подобни шоута през уикенда е, че гостите й ще обсъждат теми, в които не плуват в соствени води, а са доста встрони от тях. Например певец  ще анализира парламентарна реч, или депутат ще коментира концерт във Филхармонията, а художник ще говори за детските надбавки.

Още от лятото в Би Ти Ви очакваха, че Крумова ще се върне на екрана, но тя не беше готова не само с концепцията на предаването, но и с външния си вид. След раждането тя качи около 20 килограма и чак сега успя да свали част от тях и да влезе във форма. В момента тя още е в майчинство и гледа сина си Явор, който отдавна навърши годинка, но Лора искала да остане по-дълго с него и да си го гледа сама, вместо да търси помощта на бавачка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. Бе нали трябва да го кърми до 3-годишна възраст. Ква бавачка?!?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *