Лора Крумова пак бременна? Истината е друга! Вижте я:

Лора крумова дебелаЛора Крумова хвърли в различни догадки столичани, които я видяха как разхожда сина си в Борисовата градина.

Водещата едва се тътреше след малкото дете, мърмореше му да спре да тича, задъхваше се, а широката й блуза с мъка покриваше наедрелия й корем. Тя едва издържа да ходи след малкия Явор, присядаше от пейка на пейка, люлееше го на люлки, за да стои на едно място, накрая обляна в пот го метна в колата и го прибра вкъщи, разказват свидетели на случката.

Всички до един си помислили, че Лора е бременна. Иначе няма причина толкова млада жена да се изморява така лесно и едва да ходи в парка, присядайки от пейка на пейка. Освен това фигурата й имала доста закръглен вид на бъдеща майка, особено в областта на корема.

Лора Крумова дебОказа се обаче, че платената от Америка журналистка изобщо не мислела за второ дете. Тя тепърва щяла да расте в кариерата си и даже Явор й идвал в повече.

Лошото било обаче, че и апетитът й бил като на вълчица. В телевизията непрекъснато гризкала нещо уж да успокоява напрежението, а като се върнела вкъщи, се нахвърляла веднага на хладилника.

Тя тотално  изгубила битката с килограмите и вече гони сто. А стилистките в телевизията са в паника всяка неделя с какво да я облекат, за да изглежда прилично на екран и да не виснат телесата й, докато разпалено интервюира някой събеседник.

ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/IkaVSFOQEWw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.