Лора Караджова Върлува с 2-годишната си щерка по нощните клубове!

Лора1Лора Караджова заведе двегодишната си дъщеричка  Алиса на светско парти, което бе организирано от  дядо й Данчо заедно с колегите му от формацията „Легендите“.

Младата певица отдавна твърди, че я гони депресия, че не може да върлува както едно време по светски събития и детето, защото пречи! Но внезапно реши проблема по соломоновски – започна да го взима със себе си. Така хем тя се забавлява по нощните клубове, хем вътре все се намира кой да дундури малката Алиса.

Фактът, че детето е прекалено малко да присъства на такива събития, изобщо не я притесни. На въпросното парти например тя сложи дъщеря си на барплота, за да не може да избяга и тръгна с чаша в ръка да поздравява гостите.

Това предизвика огромна радост у фотографите, които вместо да снимат „Легендите“, щракаха малкото момиченце за поколенията, за архива и за топли новини как майката се грижи за него.

Малко по-късно детето започна да обикаля залата и да се гуши във всеки, защото му се спеше, а гостите се почувстваха ангажирани да си играят с него и да го бавят.

Жени обаче изказаха възмущението си от поведението на Лора. Можеше просто да мине с детето, да поздрави баща си и да си тръгне. А не да купонясва до зори. Мястото на малката не е тук, където се пие, пуши и се вдига врява до небесата. Това превъзбужда децата, нарушава се режима им, трудно заспиват после, а на другия ден са кисели и неуправляеми.

Лора трябва да избере – майка ли ще бъде, или пак ще се превърне в клубна стръвница. И ако е толкова депресирана, че не може без купони, просто да наеме гледачка, която ще остава с детето вкъщи, докато тя беснее из клубовете, категорични са жени, които са отгледали по няколко деца и знаят, че не  е редно и полезно те да се мъкнат по купони.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/vMm7hoRpmng

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *