Лили Иванова шашна феновете си с Къса Поличка и Високи Токчета! (СНИМКА)

Лили 1Лили Иванова тотално шашна феновете си .

Тя пя цели два часа пред публиката в Русе, качена на младежки  15-сантиметрови токчета и пременена с къса поличка висша мода. Примата на българската естрада не само пя, но и танцува, а публиката остана с усещането, че присъства на нещо нереално, велико и буквално извънземно.

Никой не можа да повярва, че жена на такава възраст има толкова сили и енергия и задминава на сцената дори младоците. След всеки хит залата оглушаваше от аплодисменти, а певицата даваше цялата си любов, карайки всеки да се чувства специален и лично поздравен от нея. Тя посвещаваше всеки хит на тези, които са дошли да я уважат, обичат нея и песните й и заедно доказват, че изкуството няма възраст. Лили непрекъснато флиртуваше с публиката по микрофона, караше я да се чувства специална и 120 минути не спря дори за миг, да си почине.

Бисовете след края на концерта се проточиха толкова, колкото и самият концерт. Близо 5 000 души напълниха залата в Русе и дълго преди концерта изкупиха билетите с цени от 30 до 50 лева.

Това е кралицата, а не някаква си Гери-Никол, която се самопровъзгласява за такава, коментирнаха веднага в социалната мрежа.
Тазгодишното турне на примата започна на 6 август на плажа в Бургас,  продължи през септември  в Пловдив и Велико Търново и ще завършат в заведение в София, като преди това Лили ще мине през още няколко града.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/jxjti0oCYjs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *