Кървавия атентат в Анкара – по поръчка на Ердоган! (КОШМАРНО ВИДЕО)

0

Турция автолус37 души загинаха и още два пъти по толкова са ранени, след силна експлозия в центъра на Анкара.

Кола-бомба се взриви  в центъра на турската столица, като запали автобус с военни на метри от резиденцията на  Давутоглу.  Колата е избухнала в близост с автобусна спирка, където е имало доста хора. Автобусът с военните се е запалил веднага, а паркираните наблизо коли са пламнали.

Паниката в турската столица е огромна, хора тичат, ранени стенат, а пожарни и линейки летят към мястото на трагедията.

Това е трети такъв атентат в Анкара и върху него турските власти наложиха веднага пълно информационно затъмнение. Малкото местни агенции, които съобщиха за кървавата трагедия, малко след това млъкнаха, а телевизиите спряха да излъчват кадри от трагедията. Само в Туитър очевидци продължиха да качват видеа от страховитата гледка.

От какво се плаши Ердоган, та цензурира новината, запитаха се веднага хора, които се интересуват от световните събития.

Защо един такъв акт вместо да бъде заклеймен, се замита под черджето?

Защото показва „дупките“ в турските служби за сигурност, или има много по-дълбоки причини?

От 150 години кюрдите се борят за назевисимост, но новоизлюпеният диктатор съвсем ги смачка. Цели градове на 20-милионния кюрдски народ, който още пъшка под турско иго бяха обезлюдени покрай войната със Сирия, а местните кюрди – масово убивани под предлог, че са сирийски шпиони.

Сега, след като настъпва края на войната, упорито се говори, че кюрдите в съседна Сирия и събратята им в Турция ще получат независимост и ще имат дългомечтаната държава.

Точно това плаши най-много Ердоган. Една четвърт от територията на Турция и части от Сирия ще бъдат откъснати в една недружелюбна държава, която ще е естествен враг на Турция.

Дали пък няма сценарий и тези терористични актове да са поръчани на ИДИЛ, с която Ердоган и синът му са в доста топли и печеливши финансово-политически отношения?

Дали всичко това не е замислено, за да се изкара кюрдския народ зъл, отмъстителен и пълен с терористи, питат се в социалните мрежи? И съответно Ердоган да получи поредното си основание за терор и геноцид срещу кърдите в югозападна Турция.

Атентатите стават на едно и също място, близо до нечия резиденция, единия път до хасиендата на Ердоган, другия – досами оградата на резиденцията на Даватоглу.

Страшно е да се помисли за турско участие в атентатите, но историята помни много такива случаи и никой няма да се изненада, ако това се докаже.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/OaTJA2gXxgA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *